Avans
Rata lunara cu TVA

BMW M340i2020 3.0 Benzină 374 cp 30.124 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
M340i
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
30.124 km
Putere motor
374 cp
Cilindree
2.998 cmc
Combustibil
Benzină
Transmisie
Automată
Caroserie
Berlină
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €54.270

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Marca BMW și modelul M340i sunt opțiuni populare pentru cei care caută lux și performanță într-o mașină. Anul de fabricație 2020 asigură că veți beneficia de cele mai recente tehnologii și inovații disponibile pe piață.

Această mașină vine cu o varietate impresionantă de dotări generale și specifice care asigură o experiență de conducere plăcută și sigură. Dotările generale includ, printre altele, ABS, Android Auto și Apple CarPlay, sistem de asistență la pornirea în rampă, frânare în caz de urgență și sisteme de asistență pentru schimbarea benzii.

În plus, veți beneficia de un sistem de navigație, muzică în flux, scaune sport încălzite, senzori de lumină și ploaie automat și multe altele. Interiorul este amenajat cu ceasuri digitale, volan îmbrăcat în piele și un ecran touchscreen pentru comenzi ușoare și rapide.

Dotările specifice includ, de asemenea, caracteristici avansate precum cameră de asistență la parcare 360°, faruri LED, sisteme de asistență pentru direcție automată și un kit de reparații de urgență pentru anvelope.

Această mașină BMW M340i din 2020 este disponibilă într-o gamă de culori moderne și elegante, cu un interior realizat din materiale de înaltă calitate, cum ar fi Alcantara. Aceasta este o mașină second-hand în stare excelentă și este disponibilă pentru finanțare.

Procesul de finanțare auto este simplu și convenabil, cu posibilitatea de a opta pentru un avans de minim 15%. Perioada de finanțare poate varia între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii. În cazul în care mașina are peste 5 ani, perioada de finanțare poate fi de maxim 4 ani. Pentru mașinile mai vechi de 6, 7 sau 8 ani, perioadele de finanțare se reduc gradual.

Cu ajutorul nostru, puteți obține această mașină BMW M340i finanțată și puteți beneficia de performanță, lux și confort de top. Contactați-ne acum pentru mai multe informații și pentru a începe procesul de finanțare.