Avans
Rata lunara

BMW M M42023 3.0 Benzină 510 cp 4.200 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
M4
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
4.200 km
Putere motor
510 cp
Cilindree
2.993 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
Sport
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €90.940

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Introducerea în universul BMW este întotdeauna acompaniată de o promisiune de performanță, lux și inovație tehnologică. Modelul BMW M4 din anul 2023 nu face excepție de la această regulă, reușind să îmbine eleganța cu dinamismul specific gamei M. Această bijuterie pe patru roți reprezintă vârful de lance al ingineriei și designului auto, oferind o experiență captivantă atât la volan, cât și în confortul pasagerilor.

Cu soluții de finanțare auto precum leasing automobile sau credit auto, achiziționarea acestui model BMW M4 devine mai accesibilă. În plus, pentru clientela interesată de opțiuni de finanțare la mâna a doua, auto second hand și autoutilitare second hand sunt disponibile cu soluții flexibile. De subliniat este că, deși această unitate este nouă, regulile de finanțare privesc și vehiculele care nu sunt mai vechi de cinci ani, acestea putând beneficia de o finanțare completă pe o perioadă de până la cinci ani. În contextul mașinilor mai vechi de cinci ani, perioada de creditare se ajustează conform vechimii, astfel încât fiecare opțiune de finanțare, de la leasing auto la credit extern, este modelată pentru a se potrivi cerințelor și posibilităților clientului.

Fiecare model BMW este conceput pentru a ofere o experiență de condus excepțională, iar M4 își asumă acest angajament prin dotările generale oferite. Sistemul de frânare anti-blocare (ABS) și Programul Electronic de Stabilitate (ESP) asigură control și siguranță, în timp ce asistența la pornirea în rampă și cea pentru schimbarea benzii măresc confortul în situații de conducere complexe. Tehnologiile moderne precum Android Auto, Apple CarPlay și opțiunile de încărcare wireless transformă călătoria de zi cu zi într-o plăcere, iar nivelul avansat de automatizare, inclusiv recunoașterea semnelor rutiere și oprirea automată, plasează acest vehicul în topul preferințelor pentru cei interesați de auto noi în leasing.

Ai nevoie de mașini în leasing? Modelul M4 este disponibil cu variante de finanțare adaptate, care includ un avans de minim 15% și perioade de creditare ce se încadrează între 1 și 5 ani, asigurând că orice cumpărător poate găsi un plan potrivit bugetului personal.

Pe lângă dotările generale, BMW M4 prezintă o serie de caracteristici specifice ce accentuează stilul său unic. Adaptarea luminilor, adaptive cornering lights, îmbunătățește vizibilitatea în curbe, în timp ce sistemul complex de airbag-uri contribuie la un nivel înalt de securitate. Confortul este garantat de un interior rafinat cu finisaje din piele integrală și un sistem de climatizare automat cu trei zone, care asigură o călătorie plăcută, indiferent de condițiile din exterior.

Pentru pasionații de automobile care sunt în căutare de masini in leasing sau autoutilitare second hand, BMW M4 este o opțiune care combină luxul cu forța, făcând fiecare călătorie memorabilă. Alegerea unui model premium cum este acesta reprezintă nu doar un statut, ci și o confirmare a pasiunii pentru performanță și inovație.

În concluzie, fie că ești interesat de leasing auto, finanțare auto sau auto second hand, BMW M4, modelul din anul 2023, este o alegere excelentă care, prin dotările sale impresionante și opțiunile de finanțare flexibile, promite să îndeplinească așteptările celor mai sofisticați cumpărători.