Avans
Rata lunara

BMW M M7602023 3.0 571 cp 1 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
M760
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
1 km
Putere motor
571 cp
Cilindree
2.998 cmc
Caroserie
Berlină
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €182.000

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Descoperiți eleganța și performanța remarcabilă cu modelul BMW M760 din anul 2023, o capodoperă tehnologică și stilistică, dedicată celor care caută o experiență de conducere rafinată și puternică. Îmbinând luxul cu inovația, această mașină este un standard de referință în segmentul său, promițând o călătorie de neuitat atât pentru șofer, cât și pentru pasageri.

Având în vedere că vorbim despre o marcă prestigioasă, este important să menționăm că acest BMW M760 nu este doar un exemplu de inginerie avansată, ci și o opțiune accesibilă prin modalități de finanțare competitive, precum leasing auto, finantare auto și credit auto, adaptate atât pentru auto noi in leasing cât și pentru autoutilitare second hand.

Într-o lume în permanentă mișcare, BMW M760 se evidențiază ca un companion de încredere pentru cei care doresc să combine dinamismul vieții urbane cu confortul suprem. În contextul actual, unde flexibilitatea financiară este esențială, masini in leasing și auto second hand devin opțiuni din ce în ce mai căutate. Având un avans minim de 15% și o perioadă de finanțare care poate varia între 1 și 5 ani, BMW M760 se aliniază perfect criteriilor de leasing automobile, deschizând ușa către o experiență premium fără compromisuri.

Această mașină vine echipată cu un arsenal impresionant de dotări generale și specifice, incluzând sisteme moderne de asigurare a siguranței și confortului. De la sisteme de asistență la conducere, cum ar fi controlul tracțiunii, asistența de schimbare a benzii sau recunoașterea semnelor rutiere, până la elementele de confort precum scaunele încălzite și ventilate, hayon portbagaj electric, și sistem de navigație – toate acestea sunt gândite să ofere o experiență unică.

Mai mult decât atât, dotări precum Apple CarPlay și Android Auto, încărcare wireless pentru telefon, sau sisteme avansate de divertisment cum ar fi sound system premium și head up display, sunt gata să satisfacă și cei mai pretențioși iubitori de tehnologie. Fiecare călătorie devine astfel o ocazie de a te bucura de luxul și inovația de ultimă oră.

Pentru iubitorii de performanță și stil, pachetele sport imbină funcționalitatea cu estetica prin jante de aliaj, suspensie sport și un design interior care respiră calitate și rafinament prin pielea integrală și finisajele premium.

Este important de subliniat condițiile de finantare, care sunt deschise inclusiv pentru credit extern. BMW M760 poate fi financiat pe o perioadă maximă de 5 ani atâta timp cât vehiculul este mai nou de 5 ani, asigurând astfel o perioadă de finanțare adaptată nevoilor dumneavoastră. În funcție de vârsta autovehiculului, perioadele de finanțare se ajustează, permitând flexibilitate și accesibilitate.

Fără îndoială, BMW M760 redefinește standardele de lux și performance și prin modalitățile de finanțare, precum leasing auto, credit auto și masini in leasing, devine o opțiune fezabilă pentru o gamă largă de clienți. Investiția într-un vehicul de calibru acesta nu este doar o declarație de stil, ci și o decizie practică pentru cei ce își doresc o mașină care să-i reprezinte și să susțină stilul de viață activ și plin de succes.