Avans
Rata lunara cu TVA

BMW M82023 4.4 Benzină 625 cp 10.128 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
M8
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
10.128 km
Putere motor
625 cp
Cilindree
4.395 cmc
Combustibil
Benzină
Transmisie
Automată
Caroserie
Sport
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €149.000

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Marca BMW este recunoscută în întreaga lume pentru designul sofisticat și performanța excelentă a autovehiculelor sale. Modelul BMW M8 Competition GrandCoupe Carbon B&W Sound nu face excepție, fiind un exemplu perfect al eleganței și puterii combinată.

Această mașină este echipată cu o serie de dotări generale care adaugă un nivel ridicat de confort și siguranță. ABS-ul asigură o frânare eficientă în orice condiții, iar funcțiile Android Auto și Apple CarPlay permit conectivitatea cu smartphone-ul, oferind acces la aplicațiile preferate. Asistența pentru fază lungă asigură o vizibilitate sporită pe timp de noapte, în timp ce asistența la pornirea în rampă și asistența schimbare bandă facilitează condusul în traficul urban.

Sistemul de avertizare în caz de accident și cel de avertizare în caz de oboseală asigură o siguranță suplimentară, monitorizând permanent starea de alertă a șoferului. Bluetooth-ul și încărcarea wireless a telefonului permit conectarea și utilizarea facilă a dispozitivelor mobile, iar geamurile electrice, oglinda retrovizoare cu întunecare automată și sistemele de control al vitezei și de navigație adaugă un plus de confort în timpul călătoriilor.

Dotările specifice includ airbag-uri față, laterale și altele, o cameră pentru asistență la parcare, culoarea interioară bej și material interior din piele integrală.

Această mașină BMW M8 Competition GrandCoupe Carbon B&W Sound beneficiază și de servicii exclusive de service și garanție. Service inclusive oferă o acoperire de 5 ani sau 100.000 de kilometri, în timp ce repair inclusive asigură o perioadă extinsă de garanție de 4 ani sau 200.000 de kilometri.

Pentru a face achiziția mai accesibilă, există posibilitatea de finanțare auto sau leasing auto. Cu un avans de minim 15% și o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani, această mașină BMW M8 poate deveni realitatea ta. Pentru a putea fi finanțată, mașina trebuie să nu fie mai veche de 5 ani. În cazul în care mașina are între 6 și 8 ani, perioada de finanțare poate fi redusă, astfel: între 6 și 7 ani - maxim 4 ani, între 7 și 8 ani - maxim 3 ani.

În concluzie, BMW M8 Competition GrandCoupe Carbon B&W Sound este un autovehicul de lux, ce combină performanță, eleganță și tehnologie avansată. Prin dotările generale și specifice, această mașină oferă confort, siguranță și plăcere în timpul fiecărei călătorii. Odată cu posibilitatea de finanțare sau leasing, această mașină poate deveni accesibilă oricărui pasionat de automobile de înaltă performanță.