Avans
Rata lunara cu TVA

BMW M8502019 4.4 Benzină 530 cp 43.774 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
M850
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
43.774 km
Putere motor
530 cp
Cilindree
4.395 cmc
Combustibil
Benzină
Transmisie
Automată
Caroserie
Cabrio
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €77.543

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Marca BMW este recunoscută la nivel mondial pentru vehiculele de lux și performanța lor excepțională. Modelul M850, fabricat în anul 2019, nu face excepție și oferă o experiență de conducere incredibilă. Această mașină vine echipată cu o serie de dotări generale și specifice, care fac din fiecare călătorie o plăcere.

Printre dotările generale se numără ABS-ul, asistența la pornirea în rampă, controlul vocal, computerul de bord, scaunele încălzite și ventilate, sistemul de navigație, sistemul de pornire/oprire automată și multe altele. Aceste dotări asigură siguranța, confortul și funcționalitatea mașinii în orice situație.

Dotările specifice includ adaptive cornering lights, airbaguri față, laterale și altele, sistem de asistentă la parcare cu cameră 360°, faruri laser și sistem de climatizare cu două zone. Aceste dotări adaugă o dimensiune suplimentară de siguranță și confort la experiența de conducere.

Este important de menționat că mașina M850 este în stare impecabilă și poate fi achiziționată prin leasing auto sau prin finanțare auto. Pentru a beneficia de aceste opțiuni, avansul minim necesar este de 15%. Durata maximă de finanțare este cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vârsta mașinii. Astfel, vehiculele care au mai puțin de 6 ani pot fi finanțate pe 5 ani, cele mai vechi de 6 ani și mai noi de 7 ani pot fi finanțate pe 4 ani, cele mai vechi de 7 ani și mai noi de 8 ani pot fi finanțate pe 3 ani, cele mai vechi de 8 ani și mai noi de 9 ani pot fi finanțate pe 2 ani, iar cele mai vechi de 9 ani pot fi finanțate doar pe o perioadă de 1 an.

Indiferent de opțiunea aleasă, veți beneficia de o mașină de încredere și performantă. BMW M850 este o alegere excelentă pentru cei care își doresc un automobil de lux, cu specificații tehnice superioare și dotări moderne.

Pentru mai multe detalii despre leasing auto sau finanțare auto, vă rugăm să ne contactați. Suntem aici pentru a vă răspunde la toate întrebările și pentru a vă oferi informațiile necesare pentru a vă decide asupra achiziției.