Avans
Rata lunara cu TVA

BMW X32017 2.0 Diesel 190 cp 135.663 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
X3
Anul fabricatiei
2017
Rulaj
135.663 km
Putere motor
190 cp
Cilindree
1.995 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
SUV
Culoare
Albastru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €25.489

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

BMW, un nume sinonim cu inovația, performanța și stilul, oferă în continuare standardele înalte ale industriei auto prin modelele sale de clasă mondială. Modelul BMW X3 este o emblemă a rafinamentului, siguranței și tehnologiei, iar ediția 2017 vine să întărească acest adevăr. Acest SUV luxos, construit pentru a oferi o experiență de conducere inegalabilă, îmbină un exterior robust cu un interior confortabil și tehnologic avansat.

BMW X3 2.0d xDrive ADVANTAGE 190CP A/T este mai mult decât o simplă alegere auto; este o declarație de stil și eficacitate. Cu un parcurs de 135.663 Km, acest vehicul a fost proiectat să facă față celor mai mari așteptări. Datorită dotărilor sale variate, de la sistemul de navigație la camera video spate, confortul și siguranța sunt întotdeauna la cel mai înalt nivel.

Iar acum, vorbind despre flexibilitatea financiară, achiziționarea acestui BMW remarcabil se poate face prin multiple opțiuni de finanțare auto, inclusiv leasing auto și credit auto. Programele noastre de leasing automobile oferă un răspuns rapid în doar 48 de ore, cu un avans minim de 15% și o dobândă preferențială pentru persoane juridice, asigurând o tranziție finanțiară netedă către noua dumneavoastră mașină. Pentru persoanele fizice, oferim opțiuni de credit auto accesibile, cu dobândă fixă și posibilitate de rambursare anticipată.

Respectăm specificațiile data de vârstă a vehiculului, astfel încât pentru acest BMW X3 din 2017, putem extinde finanțarea până la 5 ani, asigurându-ne că procesul de finanțare este conceput pentru situația dumneavoastră personală.

Când vine vorba de alegerea unui auto second hand sau chiar autoutilitare second hand, oferta noastră include și un pachet de servicii de mobilitate gratuit, o garanție tehnică de 6 luni pentru persoane juridice sau 12 luni pentru persoane fizice, pentru a va bucura de drum fără griji. În plus, experiența noastră de peste 20 de ani în industria auto vă asigură că fiecare detaliu este tratat cu cea mai mare atenție.

Pentru iubitorii de masini noi in leasing, finanțarea poate fi extinsă asemenea pentru o permioadă de 1 până la 5 ani, cu condiția ca vehiculul să nu depășească vârsta de 5 ani la momentul finanțării. Astfel, puteți avea încredere că, atât autoutilitarele cât și mașinile de lux sunt mai accesibile și mai convenabile ca oricând.

În concluzie, indiferent dacă vă orientați spre un vehicul de lux ca acest BMW X3 sau alte masini in leasing, casa noastră auto vă oferă opțiunile de finanțare și asistență de care aveți nevoie pentru a face trecerea către noul vehicul cat mai netedă și confortabilă. Experimentați excepționalul alături de noi, și îmbogățiți-vă experiența de conducere cu această mașină care redefinește așteptările.