Avans
Rata lunara

BMW X52019 3.0 Benzină 340 cp 60.000 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
X5
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
60.000 km
Putere motor
340 cp
Cilindree
2.998 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
SUV
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €57.000

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

BMW, un nume sinonim cu inovația și performanța, prezintă cu mândrie modelul X5 din anul 2019, o capodoperă a ingineriei germane destinată celor care apreciază rafinamentul, puterea și tehnologia de ultimă oră. Creat pentru a răspunde celor mai exigente cerințe ale șoferilor moderni, BMW X5 se impune pe piață ca un lider indiscutabil în segmentul automobilelor de lux.

Acest vehicul se distinge nu doar prin prezenta sa impunătoare, ci și prin dotările generale și specifice care îmbogățesc experiența de condus. Printre aceste dotări, amintim sistemul de iluminare adaptiv, care optimizează vizibilitatea în funcție de condițiile de drum, protejând totodată alți participanți la trafic. Siguranța călătoriei este consolidată prin prezența airbag-urilor pentru față, lateral și altele, în timp ce parcarea devine o sarcină ușoară datorită camerei de 360° care oferă o vedere panoramică în jurul vehiculului.

Designul interior este îmbogățit de finisaje din piele integrală de culoare neagră, ce promit o experiență de călătorie confortabilă și elegantă. Farurile Bi-xenon și lumina ambientală internă întăresc atmosfera sofisticată a interiorului. BMW X5, echipat cu o transmisie sport automată și o suspensie pneumatică pe două axe, se mândrește cu o manevrabilitate și un confort superior, chiar și în cele mai solicitante condiții de drum.

Suplimentar, acest model include un cockpit virtual cu afișaj head-up, sistem audio Harman/Kardon surround, asistență la parcare și multe alte caracteristici care definesc standardele înalte ale mărcii BMW.

Pentru această mașină de lux, avem opțiuni de leasing auto care permit o finanțare auto flexibilă. Condițiile specifice de finanțare pentru mașini de leasing stipulează că BMW X5 2019 poate beneficia de un plan de credit auto cu un avans minim de 15% și o perioadă maximă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani. Datorită vârstei sale de sub 5 ani, acest autovehicul este eligibil pentru o perioadă de finanțare de până la 5 ani, oferind posibilitatea de a alege între un credit auto și leasing automobile, în funcție de nevoile clientului.

Dacă doriți să intrați în lumea autoturismelor de lux cu o opțiune financiară avantajoasă, noi vă putem oferi mașini în leasing, iar BMW X5 reprezintă opțiunea perfectă pentru cei care doresc să combine performanța cu eleganța. În plus, pentru clienții interesați, oferim și autoutilitare second hand și auto noi în leasing. Opțiunile noastre de credit extern se adaptează necesităților clienților, oferind flexibilitate și soluții financiare personalizate.

Ca întotdeauna, BMW X5 reprezintă mai mult decât un simplu auto second hand; este o declarație a luxului, a tehnologiei avansate și a plăcerii deplasării, acum accesibilă printr-un leasing auto avantajos sau credit auto personalizat.

Explorați cu încredere multiplele fațete ale acestui autovehicul premium, luând în considerare oportunitățile vaste de finanțare auto care vă stau la dispoziție pentru a face parte din fascinantul univers BMW.