Avans
Rata lunara

BMW X52023 3.0 490 cp 6.000 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
X5
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
6.000 km
Putere motor
490 cp
Cilindree
2.998 cmc
Caroserie
SUV
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €112.455

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Explorați luxul și performanța într-unul dintre cele mai sofisticate SUV-uri de pe piață, BMW X5, modelul anului 2023. Cu un design îndrăzneț și inovații de top, noul BMW X5 se impune pe piața auto nu doar prin stilul său elegant, dar și prin tehnologiile de ultimă oră și confortul inegalabil pe care îl oferă. Iar când vine vorba de achiziționarea unui astfel de automobil prin leasing auto sau finantare auto, opțiunile sunt variate și adaptate nevoilor dumneavoastră.

Optând pentru un credit auto sau leasing automobile, puteți beneficia de o mașină nouă în leasing cu un avans de minim 15% și o perioadă de finanțare flexibilă, între 1 și 5 ani. Este important de știut că această mașină emblematică poate fi finanțată astfel dacă are o vechime de maxim 5 ani, ceea ce înseamnă că un BMW X5 din 2023 va putea fi lasat în leasing pe întreaga durată maximă de finanțare.

BMW X5 vine cu o gamă largă de dotări generale și dotări specifice care să satisfacă chiar și cele mai exigente gusturi. Un exemplu este sistemul de asistare la parcare, care include o cameră cu vizualizare 360° și confortul intern accentuat de culorile sobe și materialele de înaltă calitate, precum pielea integrală în nuanță neagră și lumini LED moderne ce asigură o vizibilitate excelentă.

Mașinile în leasing și creditul auto oferă flexibilitate, iar BMW X5 vine echipat cu Adaptive Cruise Control și o climatizare automată pe patru zone, asigurând confortul fiecărui pasager în parte. Șasiul este susținut de un sistem de suspensie pe aer cu reglaj de nivel și transmisie Sport-Automatic, creând o experiență de condus sportivă și într-o clasă aparte.

Pe partea exterioară, BMW X5 prezintă bare longitudinale de acoperiș finisate în aluminiu satinat, ce adaugă un plus de eleganță și funcționalitate. Pachetele oferite, cum ar fi Innovation Package și M Sport Package, sunt doar câteva dintre opțiunile care amplifică performanța și estetica acestui vehicul.

Pentru iubitorii de automobile ecolgice și tehnologie avansată, BMW X5 propune sistemul BMW IconicSounds Electric, oferind o experiență sonoră autentică și plăcută electrică. În plus, posibilitățile de finanțare auto sau leasing auto permit achiziția unor astfel de mașini în leasing fără a vă asuma costurile totale imediat.

Securitatea și confortul în BMW X5 sunt garantate prin sistemele avansate, cum ar fi Driving Assistant Professional și luminile ambientale, care asigură o atmosferă relaxantă. Spațiile de depozitare inteligente și climatizarea automată pe 4 zone sunt numai câteva dintre avantajele pe care le oferă acest autovehicul de lux.

Sumarizând, atât pentru mașini în leasing nou sau pentru auto second hand, opțiunile de credit auto sau finanțare sunt o soluție accesibilă pentru a vă bucura de avantajele unui BMW X5 nou. Oferind o combinație de performanță, eleganță și inovație, noul BMW X5 este un exemplar de top, gata să îndeplinească chiar și cele mai riguroase cerințe în materie de automobile. Gândiți-vă la avantajele unui autovehicul de lux, cu posibilitatea de finanțare pe termen adecvat cerințelor dumneavoastră, fie că optați pentru un credit extern sau pentru autoutilitare second hand și mașini în leasing.