Avans
Rata lunara

BMW X52024 3.0 490 cp 6.000 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
X5
Anul fabricatiei
2024
Rulaj
6.000 km
Putere motor
490 cp
Cilindree
2.998 cmc
Caroserie
SUV
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €112.931

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

BMW, un colos în industria auto și un nume sinonim cu calitatea și inovația, ne oferă modelul X5 din anul 2024, un SUV de lux ce îmbină performanța și confortul de excepție. Un vehicul care a fost măiestrit pentru a oferi o experiență premium la volan, modelul BMW X5 se impune ca o alegere ideală pentru cei care caută o mașină ce reflectă succesul și rafinamentul.

Pe lângă stilul său inconfundabil și prezența sa impresionantă, BMW X5 vine echipat cu o gamă impresionantă de dotări care fac fiecare călătorie o plăcere autentică. De la asistenta de parcare cu cameră la 360° și culori interioare de negru omogen, până la farurile LED și interiorul de piele integrală, toate detaliile sunt gândite pentru a oferi un confort și o siguranță maximă. Functionalități precum Adaptive Cruise Control și climatizarea automată în 4 zone completează ambianța liniștitoare de la interior.

În ceea ce privește performanțele tehnologice, noul X5 este echipat cu tracțiune integrală, computer de bord, suspensie autoreglabilă și un sistem complet digital pentru instrumentarul de bord, care sunt doar câteva dintre elementele care asigură o manevrabilitate neegalată și o conducere intuitivă. Sistemul de asistență pentru conducătorii auto include un suport impresionant cu Blind Spot Assist, Traffic Sign Recognition și multe alte sisteme menite să sporească siguranța și confortul în trafic.

BMW X5 reprezintă, fără îndoială, o opțiune ideală pentru „leasing auto” sau „finantare auto”. Oferim posibilitatea de a achiziționa acest exemplar, fie că este vorba de „masini in leasing”, „leasing automobile” sau chiar „auto second hand” și „autoutilitare second hand” pentru afaceri și nevoi personale, cu un avans de minim 15% și o perioadă maximă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani. Este important de reținut că acest model, fiind un vehicul nou lansat, se califică pentru opțiuni de „leasing auto” pe întreaga durată de 5 ani, garantând o flexibilitate maximă în „finantare auto”.

Experiența de condus este îmbogățită prin dotări precum volanul multifuncțional, scaunele încălzite și ajustabile electric și un impresionant sistem de navigație. Confortul sporit este asigurat de sistemele moderne de climatizare, disponibile în variante de 2, 3 şi chiar 4 zone, care permit pasagerilor să se bucure de ambientul ideal indiferent de anotimp.

Nu doar confortul este o prioritate, ci și siguranța, BMW X5 fiind dotat cu sisteme de ultimă generație pentru monitorizarea presiunii în pneuri și un sistem de apel de urgență. Pentru pasionații de muzică și tehnologie, modelul vine echipat cu un sistem de sunet de înaltă fidelitate, radio, conexiune Bluetooth și multe alte opțiuni de divertisment. Aceste caracteristici îl fac ideal pentru orice călătorie lungă sau pur și simplu pentru a face naveta zilnică mai plăcută.

Cu numeroasele sale dotări, BMW X5 reprezintă alegerea perfectă nu numai pentru cei interesați de un „auto nou in leasing”, ci și pentru cei interesați de „credit auto” sau „credit extern”, permițând accesul la un nivel de lux și tehnologie inaccesibil altfel. Optând pentru „masini in leasing”, clienții beneficiază de avantajele deținerii de „auto noi in leasing” sau „auto second hand”, inclusiv posibilitatea de a schimba vehiculul pentru a rămâne la pas cu cele mai noi modele și tehnologii, un aspect cheie în era mobilității rapide și în continuă schimbare.

În încheiere, BMW X5 se recomandă ca o investiție excelentă pentru cei care caută o mașină de lux, care să satisfacă cele mai înalte standarde de calitate, securitate și performanță. Cu un avans minim necesar și opțiuni de „finantare auto” variate, acest model reprezintă vârful de lance al inovației și confortului în designul auto. Indiferent dacă este un „auto second hand” sau un „autoutilitare second hand”, criteriile de finanțare sunt generoase, astfel încât să puteți alege cel mai potrivit plan pentru nevoile dumneavoastră, făcând din acest model un partner ideal atât pentru drumurile de zi cu zi, cât și pentru aventurile extraordinare.