Avans
Rata lunara

BMW X52024 3.0 490 cp 6.000 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
X5
Anul fabricatiei
2024
Rulaj
6.000 km
Putere motor
490 cp
Cilindree
2.998 cmc
Caroserie
SUV
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €111.200

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

BMW este renumită pentru crearea unor automobile care combină perfect luxul cu performanța, iar modelul X5 din anul 2024 nu face excepție de la această tradiție. Această mașină emblematică pentru stilul de viață modern nu este doar o declarație de rafinament, ci și un partener de încredere pe orice tip de drum. Cu un design exterior ce impresionează la prima vedere și o listă bogată de dotări, BMW X5 se stabilește ferm ca un lider în segmentul său.

Pentru cei interesați de achiziția acestui model prin metode de finanțare auto, BMW X5 este disponibilă prin opțiuni variate ca leasing auto, finantare auto și credit auto. Cu un avans minim de 15% și posibilitatea de a opta pentru perioade de finanțare flexibile, între 1 și 5 ani, acest SUV de lux poate fi accesibil pentru o gamă largă de clienti. În plus, dacă sunteți în căutarea pentru masini in leasing sau leasing automobile, condițiile de finanțare sigur vor corespunde nevoilor dumneavoastră.

Vorbim despre un model care vine echipat cu o gamă variată de dotări specifice, printre care se numără o cameră 360° pentru asistență la parcare, un interior de culoare negru, faruri laser pentru o vizibilitate superioară pe timp de noapte, material interior din piele integrală de cea mai înaltă calitate, precum și un sistem de pilot automat Adaptive Cruise Control.

Pe de altă parte, confortul și siguranța pasagerilor sunt asigurate prin sistemele de climatizare automată cu control pe 4 zone. Pe lângă aceste caracteristici, modelul X5 mărește ștacheta cu dotări cum ar fi un sistem de navigație performant, DAB Tuner și BMW Gesture Control, care adaugă un nivel suplimentar de tehnologie avansată și confort.

Dacă sunteți în căutarea unui auto second hand sau autoutilitare second hand, este important să rețineți că finanțarea pentru aceste categorii ar putea avea condiții diferite. Pentru a beneficia de perioada maximă de finanțare de 5 ani, mașina BMW trebuie să fie mai nouă de 5 ani. Dacă autoturismul este mai vechi, perioada de finanțare se ajustează corespunzător.

Cei interesați de variante noi pot explora opțiunile de auto noi în leasing, unde BMW X5 reprezintă o alegere excelentă, datorită echipamentului său suplimentar, precum Mineral White Metallic, un caracter distinctiv al modelului, pachetul M Sport care accentuează liniile sportive ale vehiculului, farurile Adaptive LED ce oferă o vizibilitate imbunătățită, sau plafonul panoramic Sky Lounge care transformă fiecare călătorie într-o experiență de neuitat.

Pe lângă aceste dotări de excepție, X5 oferă și un sistem de tracțiune integrală, o cutie de viteze automată sport și un pachet de siguranță cuprinzător pentru a vă bucura de fiecare călătorie cu încredere maximă. Cu finanțare auto adecvată, prin credit auto sau leasing automobile, BMW X5 se poate transforma într-un partener de drum de durată și de încredere.

Această mașină constituie o investiție solidă pentru cei interesați de o experiență premium, iar cu opțiunile de leasing auto și credit extern adecvate, poate fi o alegere viabilă indiferent de preferințele sau necesitățile financiare. Conduciți cu stil, performanță și tehnologie avansată, doar cu BMW X5.