Avans
Rata lunara cu TVA

BMW X62022 3.0 Diesel 286 cp 62.907 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
X6
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
62.907 km
Putere motor
286 cp
Cilindree
2.993 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
SUV
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €76.124

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Introducându-ne în lumea rafinamentului german și a performanței de top, marca BMW reprezintă farul tehnologiei și designului în industria auto. Modelul BMW X6 din anul 2022, un SUV coupe care iese în evidență printr-o siluetă îndrăzneață și dotări de ultimă generație, oferă o experiență de conducere inegalabilă, îmbinând perfect luxul cu dinamismul specific brandului. Privind la acest exemplar, aflăm că dotările sunt nu doar generoase, dar și meticulos gândite pentru siguranță, confort și eficiență; și toate acestea pot fi accesibile prin flexibile opțiuni de leasing auto și finantare auto.

Fie că sunteți interesați de achiziționarea unei mașini în leasing sau căutați un auto second hand de încredere, acest BMW X6 este o opțiune excelentă. Sistemul de finanțare este gândit să fie cât se poate de accesibil, cu un avans minim de 15% și o perioadă de finanțare variabilă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea vehiculului. Pentru acest exemplar în stare excelentă, cu toate că este o mașină la mâna a doua, oferim posibilitatea de a beneficia de finanțare pe o durată de până la 5 ani, datorită anului recent de fabricație.

Să ne concentrăm acum pe dotările generale ale acestui exemplar remarcabil. Sistemul ABS și ESP sunt prezente pentru a garanta o stabilitate maximă în orice condiții de drum. Sistemul de apelare automată în caz de urgență, avertizarea în caz de accident, asistența la fază lungă și asistența la schimbarea benzii reflectă angajamentul BMW pentru siguranță la cele mai înalte standarde. Comfortul este la fel bine reprezentat prin dotări de lux precum geamurile electrice, hayonul portbagaj electric și oglinzile laterale electrice, toate acestea sporind comoditatea fiecărui drum.

În interior, ceasurile de bord digitale, controlul vocal, head-up display-ul și sistemul de navigație oferă o interfață modernă și intuitivă între mașină și șofer. Pentru iubitorii de muzică, sound system-ul avansat transformă fiecare călătorie într-un concert privat. De asemenea, scaunele sport încălzite și volanul îmbrăcat în piele sunt doar câteva dintre elementele ce subliniază rafinamentul specific acestui model.

Trecând la dotările specifice, găsim airbag-uri faţă, lateral și altele, elemente vitale pentru protecția pasagerilor. Asistența la parcare, reprezentată de cameră și sistemele de direcție automată, facilitează manevrele în spații înguste, în timp ce clasificarea Euro 6d certifică angajamentul acestui vehicul față de mediul înconjurător. Asigurăm că această mașină second hand a fost întotdeauna un vehicul pentru nefumători, prezentând un interior negru, din material parțial de piele, cu un lux călduros și primitor.

Căutând soluții de finanțare auto, leasing auto sau doriți să explorați opțiunile pentru un credit auto, acest BMW X6 poate fi idealul dumneavoastră. Dacă sunteți o companie în căutarea de autoutilitare second hand sau auto noi în leasing, modelul și condițiile oferite pentru BMW X6 pot servi de exemplu pentru calitatea și flexibilitatea ofertelor noastre.

În concluzie, indiferent că vă orientați către mașini în leasing, leasing automobile sau pur și simplu căutați cea mai bună opțiune de credit extern, vă oferim posibilitatea să vă bucurați de excelența și dinamismul unui BMW X6, model 2022, cu soluții de finanțare adaptate nevoilor dumneavoastră. Indiferent de opțiunea de finanțare aleasă, acest SUV coupe este pregătit să vă transporte într-o lume a luxului și performanței, specifică mărcii BMW.