Avans
Rata lunara cu TVA

BMW X6 M2022 4.4 Benzină 625 cp 41.427 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
X6 M
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
41.427 km
Putere motor
625 cp
Cilindree
4.395 cmc
Combustibil
Benzină
Transmisie
Automată
Caroserie
SUV
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €126.731

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Dacă doresti să îți achiziționezi o mașină, îți oferim opțiunea de a o finanța prin leasing auto. Indiferent dacă preferi modele noi sau second-hand, avem soluții flexibile pentru tine. Unul dintre automobilele din catalogul nostru este BMW X6 M, un model de ultimă generație, anul de fabricație 2022.

Dotările generale ale acestui vehicul sunt variate și îți oferă confortul și siguranța de care ai nevoie în timpul călătoriilor tale. Printre dotările incluse se numără: ABS, Android Auto, Apple CarPlay, Bluetooth, computer de bord, control vocal, ESP, filtre de particule, frânare în caz de urgență, geamuri electrice, monitorizare a presiunii din anvelope, navigație, sistem de control al vitezei și multe altele.

Pe lângă acestea, mașina vine și cu dotări specifice care o fac cu adevărat unică. Acestea includ: faruri adaptive cornering lights, airbag-uri față, laterale și altele, asistent de parcare cu cameră 360°, lumină față cu tehnologie laser, tapițerie din piele, sistem de climatizare automată cu 4 zone și multe altele.

Pentru a putea accesa finanțarea prin leasing auto pentru această mașină, trebuie să știi că aceasta nu trebuie să fie mai veche de 5 ani. În acest caz, putem să o finanțăm pe o perioadă de maxim 5 ani. Pentru mașini mai vechi de 6 ani, perioada de finanțare se va reduce la maxim 4 ani. Dacă mașina are între 7 și 8 ani, o poți finanța pe o perioadă de maxim 3 ani. În cazul în care este mai veche de 9 ani, opțiunea de finanțare va fi disponibilă doar pentru un an.

De asemenea, trebuie menționat că avansul minim pentru acest tip de finanțare este de 15%, iar dobânda poate varia în funcție de condițiile contractuale.

Indiferent că optezi pentru un automobil nou sau second-hand, suntem pregătiți să îți oferim soluții personalizate în funcție de nevoile și preferințele tale. Fie că este vorba despre masini în leasing sau autoutilitare second-hand, avem o gamă variată de opțiuni pentru tine.

Pentru detalii suplimentare și pentru a afla cum poți beneficia de această ofertă de finanțare auto, te rugăm să ne contactezi prin intermediul platformei noastre online sau la numărul de telefon afișat pe site-ul nostru. Echipa noastră de profesioniști va fi bucuroasă să te ajute în procesul de achiziționare a mașinii tale în leasing auto.