Avans
Rata lunara cu TVA

BMW Z42020 2.0 Benzină 197 cp 46.819 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
Z4
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
46.819 km
Putere motor
197 cp
Cilindree
1.998 cmc
Combustibil
Benzină
Transmisie
Automată
Caroserie
Cabrio
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €44.966

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mărcile și modelele de mașini BMW sunt foarte populare și căutate pe piața auto. Unul dintre modelele apreciate este BMW Z4, un roadster elegant și performant. Anul de fabricație al exemplarului prezentat este 2020, ceea ce înseamnă că este o mașină destul de recentă, încă în garanție.

În ceea ce privește dotările generale ale acestei mașini, se regăsesc numeroase funcții și tehnologii moderne care asigură confortul și siguranța în timpul călătoriilor. Printre acestea se numără ABS-ul, Android Auto și Apple CarPlay, care permit conectarea și controlul smartphone-ului direct de pe ecranul mașinii. De asemenea, mașina dispune de anvelope de vară și apelare automată în caz de urgență, caracteristici esențiale pentru siguranța și performanța pe șosea.

Alte dotări importante includ asistența de fază lungă, asistența la pornirea în rampă și avertizarea în caz de accident sau oboseală. Conectivitatea este asigurată prin bluetooth și USB port, iar entertainment-ul este garantat de CD player și sistemul de streaming muzical integrat. Mașina dispune și de computer de bord, ceasuri bord digitale și monitorizare a presiunii anvelopelor, facilități care asigură o experiență confortabilă și informativă pentru șofer.

Sistemele de siguranță sunt la nivel înalt, inclusiv ESP-ul, dispozitivul antidemaraj electric și frânarea în caz de urgență. Farurile cu faza lungă fără orbire și oglinda retrovizoare cu întunecare automată asigură o vizibilitate excelentă în timpul condusului. De asemenea, mașina dispune de sistem de alarmă și sistem de control al tracțiunii, caracteristici esențiale pentru siguranța în trafic.

Comfortul pasagerilor este asigurat prin geamurile electrice, închiderea centralizată și scaunele încălzite. Scaunele sport oferă un suport apreciat în timpul condusului, iar suportul lombar și suportul pentru cot asigură o poziție comodă pentru șofer și pasageri. Volanul îmbrăcat în piele, alături de volanul multifuncțional, permit controlul facil al mașinii, iar sistemul de control al vitezei și sistemul de pornire/oprire automată sunt funcții practice pentru condusul zilnic.

Mașina dispune și de dotări specifice, care vin să completeze lista de funcții și opțiuni oferite. Printre acestea se numără adaptarea lumini Adaptive Cornering Lights, airbag-uri frontale, laterale și altele, asistentul de parcare cu cameră și cu sisteme de direcție automată, farurile LED și materialul interior din piele integrală. Numărul ușilor este de două sau trei, iar sistemul de climatizare automatică cu două zone asigură confortul termic în orice anotimp.

Valoarea acestei mașini BMW Z4 este una semnificativă, iar modalitățile de finanțare pot fi o soluție viabilă pentru mulți potențiali cumpărători. Atunci când vrei să achiziționezi o mașină în leasing auto sau să faci o finanțare auto, există mai multe detalii pe care trebuie să le iei în considerare. Una dintre acestea este avansul minim de 15% pe care trebuie să-l plătești în momentul încheierii contractului de leasing sau finanțare. Totodată, perioada de finanțare poate fi cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de preferințele și posibilitățile tale.

Este important de menționat că mașina pe care ai selectat-o trebuie să îndeplinească anumite condiții de eligibilitate pentru a putea fi finanțată. Una dintre aceste condiții este ca mașina să nu fie mai veche de 5 ani, astfel încât să poată fi finanțată pe o perioadă de încă 5 ani. Dacă mașina este mai veche de 6 ani, perioada de finanțare se reduce la 4 ani. Dacă este mai veche de 7 ani, se poate finanța doar pe o perioadă de maxim 3 ani. Pentru mașinile mai vechi de 8 ani, perioada de finanțare se reduce la 2 ani, iar pentru cele mai vechi de 9 ani, se poate finanța doar pe o perioadă de 1 an.

În concluzie, acest BMW Z4 din 2020, cu dotări de ultimă generație și un design atrăgător, este o variantă interesantă pentru cei pasionați de mașinile performante și elegante. Modalitățile de finanțare, inclusiv leasingul auto și creditul auto, pot fi soluții potrivite pentru a avea acces la această mașină de vis. Însă, asigură-te că mașina îndeplinește criteriile de eligibilitate și că ești pregătit să plătești un avans de minim 15% și să alegi o perioadă de finanțare optimă pentru tine.