Avans
Rata lunara

Dacia Dokker2017 1.5 Diesel 74 cp 161.814 km

Specificatii

Marca
Dacia
Model
Dokker
Anul fabricatiei
2017
Rulaj
161.814 km
Putere motor
74 cp
Cilindree
1.461 cmc
Combustibil
Diesel
Transmisie
Manuală
Tractiune
Față
Caroserie
Monovolum
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €9.490

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Dacia Dokker este un model de autoutilitară produsă de compania românească Dacia și a fost înmatriculată în anul 2017. Mașina are un motor diesel cu o capacitate cilindrică de 1461 cm3 și dezvoltă o putere de 74 cai putere. A parcurs un total de 161.814 km până în prezent. Transmisia este manuală, iar tracțiunea se realizează pe puntea față.

Kilometrii mașinii sunt certificați și autentici, fiind verificați anterior înainte de a fi pusă în vânzare. În urma testului de conducere efectuat, s-a constatat că mașina este într-o stare perfectă de funcționare și sigură.

Dacia Dokker Van a fost supusă unei verificări riguroase în peste 200 de puncte conform standardelor ISO9001. Rezultatele au confirmat că mașina se află într-o stare bună și în condiții optime de condus în siguranță.

Printre dotările mașinii se numără oglinzi electrice, oglinzi încălzite, sistem de închidere centralizată, discuri de frână ventilate, computer de bord, Bluetooth și sistem start-stop ECO. Mașina este echipată cu airbag-uri și are o capacitate de portbagaj de 3299 litri.

Dacia Dokker are un consum mediu de 4,2 litri la 100 de km și respectă normele Euro 6 privind emisiile de CO2. Lungimea mașinii este de 4,36 m, lățimea de 1,10 m și înălțimea de 1,81 m. Greutatea mașinii este de 1189 kg.

Pentru finanțare, echipa noastră vă oferă numeroase opțiuni de leasing auto și credit auto, adaptate cerințelor și necesităților dumneavoastră. Avansul minim este de 15%, iar perioada de finanțare poate fi cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii. Astfel, mașinile cu vechime mai mică de 5 ani pot fi finanțate pe o perioadă maximă de 5 ani, în timp ce mașinile mai vechi de 5 ani pot fi finanțate pe o perioadă mai scurtă, în funcție de vechimea acestora.

Vă invităm să vă bucurați de avantajele și posibilitățile de finanțare oferite de echipa noastră pentru achiziționarea acestei autoutilitare Dacia Dokker 2017. Pentru mai multe informații și oferte personalizate, vă stăm la dispoziție.