Avans
Rata lunara

Dacia Logan2018 1.5 Diesel 75 cp 111.441 km

Specificatii

Marca
Dacia
Model
Logan
Anul fabricatiei
2018
Rulaj
111.441 km
Putere motor
75 cp
Cilindree
1.461 cmc
Combustibil
Diesel
Transmisie
Manuală
Tractiune
Față
Caroserie
Sedan
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €8.890

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Echipa noastră vă poate oferi diverse modalități de finanțare pentru achiziționarea acestui vehicul Dacia Logan 1.5 dCi din 2018, cu un motor diesel de 75 CP și 111.441 km parcurși.

Pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră specifice, vă punem la dispoziție opțiuni personalizate de finanțare, cum ar fi leasing-ul auto, leasing-ul extern, creditul auto sau creditul extern, precum și leasingul financiar sau operațional.

Marca acestei mașini compacte este Dacia, iar modelul este Logan. De asemenea, acesta este înmatriculat în anul 2018 și a fost utilizat pentru un kilometraj de 111.441 km.

Cu un motor diesel de 75 Cai Putere și o capacitate de 1461 cc, acest vehicul este alimentat cu combustibil diesel și are o transmisie manuală. Viteza maximă pe care o poate atinge este de 159 km/h, iar accelerația de la 0 la 100 km/h se realizează în aproximativ 14.6 secunde. Cu un cuplu de 200 Nm și tracțiune față, acesta oferă o experiență de condus plăcută.

Dacia Logan 1.5 dCi se încadrează în categoria de mediu Euro 6, ceea ce indică faptul că respectă standardele strengente de emisii. Consumul mediu de combustibil pentru acest model este de 3.6 litri la 100 km, ceea ce îl face o alegere economică și ecologică.

Această mașină are o caroserie albă și dispune de 4 uși. De asemenea, oferă un volum generos al portbagajului, de 510 litri. Interiorul este prevăzut cu materiale textile (stofă) și are o culoare neagră.

Dacia Logan 1.5 dCi este dotată cu diverse caracteristici și facilități care vă vor oferi confort și siguranță în timpul condusului. Printre acestea se numără sistemul de bord, portul USB, conexiunea AUX și funcționalitatea Bluetooth. De asemenea, este echipată cu aer condiționat, funcție start-stop ECO și turbo.

Aspectul exterior al acestei mașini este îmbunătățit de proiectoarele de ceață și de LED-urile încorporate. De asemenea, dispune de discuri de frână ventilate pentru o eficiență sporită a frânării.

Pentru a vă asigura siguranța pe drum, Dacia Logan 1.5 dCi este prevăzută cu sistemul de frânare antiblocare (ABS), airbag-uri, sistem de închidere centralizată, fixare ISOFIX, control electronic al stabilității (ESP) și verificarea presiunii în anvelope. De asemenea, beneficiază de un pachet de airbag-uri laterale și de o alarmă anti-furt.

Pentru a facilita achiziționarea acestui vehicul, vă oferim posibilitatea de a beneficia de finanțare prin leasing auto, astfel încât să puteți plăti în rate comode pe o perioadă de maxim 5 ani. De asemenea, puteți opta pentru un credit auto sau un credit extern, în funcție de preferințele și necesitățile dumneavoastră.

Avem diferite condiții de finanțare, printre care se numără un avans minim de 15% din valoarea mașinii. De asemenea, perioada de finanțare poate fi adaptată în intervalul cuprins între 1 și 5 ani, în funcție de vehiculul dorit.

Vă rugăm să rețineți că condiția de finanțare pentru acest vehicul Dacia Logan 1.5 dCi este ca acesta să nu fie mai vechi de 5 ani, pentru a putea fi finanțat pe o perioadă de 5 ani. În cazul în care mașina are mai mult de 6 ani, perioada de finanțare scade la 4 ani. Dacă aceasta are peste 7 ani, poate fi finanțată pe o perioadă maximă de 3 ani. Pentru mașinile de peste 8 ani, putem oferi finanțare pe 2 ani, iar pentru cele de peste 9 ani, singura opțiune de finanțare rămâne 1 an.

Vă invităm să ne contactați pentru mai multe informații despre finanțarea acestei mașini Dacia Logan 1.5 dCi din 2018 și să vă oferim o ofertă personalizată adaptată nevoilor dumneavoastră.