Avans
Rata lunara

Dacia Logan2018 1.5 Diesel 75 cp 94.597 km

Specificatii

Marca
Dacia
Model
Logan
Anul fabricatiei
2018
Rulaj
94.597 km
Putere motor
75 cp
Cilindree
1.461 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Sedan
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €7.950

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Dacia Logan, anul 2018, este o mașină care se bucură de numeroase opțiuni și dotări tehnologice. În ceea ce privește sistemul audio, acesta vine echipat cu tehnologie Bluetooth, ce permite conectarea ușoară a dispozitivelor mobile pentru redarea muzicii preferate în mașină. De asemenea, este disponibil un radio integrat pentru a asculta posturile preferate în timpul călătoriilor. Un port USB este, de asemenea, inclus, oferind posibilitatea de a încărca dispozitivele mobile sau de a reda muzică prin conectarea acestora.

Pentru confortul pasagerilor, Dacia Logan vine dotată cu diverse opțiuni optionale. Un sistem de aer condiționat este disponibil pentru a menține o temperatură plăcută în interiorul mașinii, în orice condiții climatice. Tapiteria din stofa asigură un nivel ridicat de confort și este rezistentă în același timp. Geamurile electrice pentru partea față facilitează operațiunile de deschidere și închidere a geamurilor.

Dacia Logan este echipată și cu o serie de dotări electronice și sisteme de asistență. Oglinzile exterioare pot fi reglate electronic, asigurând o vizibilitate optimă oricând. De asemenea, oglinzile exterioare sunt încălzite, evitând formarea de abur sau gheață pe acestea în timpul sezonului rece. Farurile ceata sunt utile în condiții de vizibilitate scăzută, oferind o iluminare suplimentară. Servodirecția facilitează manevrarea mașinii, asigurând confortul la volan.

În ceea ce privește performanța, Dacia Logan vine echipată cu jante de oțel, asigurând stabilitate și aderență pe drumuri variate.

Siguranța este o prioritate pentru Dacia Logan, astfel că mașina vine dotată cu diverse sisteme de siguranță. Sistemul de franare ABS asigură o frânare eficientă și sigură, indiferent de condițiile de drum. Sistemul ESP (Program Electronic de Stabilitate) contribuie la menținerea stabilității mașinii în timpul manevrelor. De asemenea, frânarea asistată face ca procesul de frânare să fie mai ușor și mai sigur. Airbagul pentru șofer și airbagul pentru scaunul pasagerului assigură o protecție suplimentară în cazul unui impact. Airbagurile laterale pentru șofer și pasagerul din față sunt, de asemenea, prezente. Sistemul Isofix facilitează montarea scaunului pentru copii în mașină.

Dacia Logan este o mașină excelentă, oferind confort, siguranță și performanțe bune. Este disponibilă posibilitatea finanțării, întrucât se solicită un avans de minimum 15% și perioada maximă de finanțare este cuprinsă între 1 și 5 ani. Această mașină reprezintă o opțiune ideală pentru cei care doresc să achiziționeze un autovehicul în leasing.