Avans
Rata lunara cu TVA

Fiat 5002019 1.3 Benzină 69 cp 76.700 km

Specificatii

Marca
Fiat
Model
500
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
76.700 km
Putere motor
69 cp
Cilindree
1.242 cmc
Combustibil
Benzină
Transmisie
Manuală
Culoare
Verde

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €12.561

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Fiat 500 este un model emblematic al marcii Fiat, o mașină compactă și versatilă care a captat imaginația șoferilor de pretutindeni.

Ca și caracteristici generale, Fiat 500 vine echipat cu o serie de dotări moderne și tehnologii avansate care asigură confort și siguranță în timpul călătoriilor. Printre aceste dotări se numără ABS-ul, care contribuie la o frânare sigură și eficientă în orice situație de trafic. De asemenea, sistemul Android Auto și Apple CarPlay permite conectarea facilă a telefonului mobil pentru a utiliza diverse aplicații și funcții de divertisment pe ecranul mașinii. Bluetooth-ul și sistemul de control vocal permit șoferului să efectueze apeluri sau să navigheze prin meniurile mașinii, fără a fi nevoie să își scoată mâinile de pe volan. Cu ajutorul computerului de bord, șoferul poate monitoriza și gestiona diferite informații legate de consumul de carburant, distanța parcursă sau temperatura mașinii.

Alte dotări importante ale acestei mașini includ geamuri electrice, închiderea centralizată, servodirecția și sistemul de control al tracțiunii pentru o manevrabilitate superioară. Oglinzile laterale electrice permit ajustarea ușoară a acestora, asigurându-se astfel vizibilitatea optimă în timpul mersului. Volanul, îmbrăcat în piele, asigură o priză confortabilă și fermă, iar funcțiile multifuncționale ale acestuia facilitează accesul rapid la diferitele setări și comenzi ale mașinii. Sistemul de control al vitezei oferă o experiență de condus relaxată și sigură, iar sistemul de pornire/oprire automată optimizează consumul de combustibil în timpul stațiilor sau a traficului intens. Dotările specifice includ airbag-uri multiple pentru protecție maximă în caz de accident, iar clasificarea emisiilor Euro6d-TEMP demonstrează că această mașină respectă cele mai stricte standarde de mediu.

De asemenea, Fiat 500 vine cu un set complet de dotări specifice care fac ca experiența de condus să fie una unică și plăcută. Astfel, masina are un interior în culoare bej, realizat din material textil de înaltă calitate, care conferă un aspect rafinat și confort sporit. Cu două sau trei uși, Fiat 500 este ideala pentru deplasarea în aglomerările urbane sau pentru plimbări scurte.

În ceea ce privește sistemul de climatizare, mașina dispune de un sistem de aer condiționat manual care asigură un climat confortabil în orice moment al anului. Stickerul de emisii de clasa 4 (verde) demonstrează că această mașină are o eficiență energetică excelentă și este prietenoasă cu mediul înconjurător.

Ca finanțare auto, Fiat 500 este potrivită atât pentru leasing auto, cât și pentru credit auto. Proprietarul poate opta pentru o finanțare în leasing, cu un avans de minim 15% și o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani. Această opțiune este ideală pentru cei care doresc să aibă acces la o mașină nouă și modernă fără a face un efort financiar semnificativ. Pe de altă parte, pentru cei care preferă un autovehicul second-hand, leasingul auto este o alternativă excelentă.

Cu o experiență bogată în oferirea de soluții de finanțare și leasing automobile, Fiat 500 este o alegere excelentă pentru cei care caută o mașină compactă, confortabilă și fiabilă.