Avans
Rata lunara

Fiat Talento2018 1.6 89 cp 100.000 km

Specificatii

Marca
Fiat
Model
Talento
Anul fabricatiei
2018
Rulaj
100.000 km
Putere motor
89 cp
Cilindree
1.598 cmc
Transmisie
Manuală
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €25.169

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Fiat Talento este un model de autoutilitară produsă de compania italiană Fiat începând cu anul 2018. Este un vehicul cu 4 uşi şi oferă multiple dotări moderne. Consumul său este de 7.8 litri la 100 km în mediul urban şi 5.8 litri la 100 km în mediul extraurban. De asemenea, dispune de un sistem de transmisie cu 6 viteze, respectând normele de poluare Euro 4.

Dotările oferite de Fiat Talento includ un sistem audio performant, un computer de bord pentru a monitoriza şi afişa diverse informaţii despre autovehicul, precum şi un sistem de navigare pentru a ajuta şoferul să se orienteze mai uşor. De asemenea, maşina este echipată cu o roată de rezervă, avertisment privind pierderea presiunii în anvelope şi tehnologie Bluetooth pentru o conectivitate uşoară cu dispozitivele mobile.

Sistemele de siguranţă ale Fiat Talento includ ABS (sistem anti-blocare la frânare), ESP (program electronic de stabilitate) şi controlul tracţiunii, asigurând o conducere sigură şi stabilă. De asemenea, autovehiculul este dotat cu un filtru de particule, care contribuie la reducerea emisiilor poluante.

Printre altele, maşina dispune de o cotieră centrală, aer condiţionat pentru a menţine un mediu confortabil în cabină, geamuri electrice faţă, faruri de ceaţă pentru o vizibilitate sporită în condiţii de ceaţă sau ploaie, oglinzi reglabile electric şi airbag-uri pentru şofer şi pasager.

Fiat Talento este echipat cu un sistem de închidere centralizată electronică şi beneficiază de senzor de lumină, volan multifuncţional şi senzor de ploaie pentru o utilizare facilă şi confortabilă. De asemenea, dispune de un volan din piele pentru un aspect elegant şi confort la atingere. Autoutilitara are şi o uşă glisantă, care facilitează încărcarea şi descărcarea mărfurilor.

Alte dotări importante ale Fiat Talento includ un kit de avarie, port USB pentru conectarea dispozitivelor mobile, touchscreen pentru o interfaţă intuitivă şi un sistem de control vocal pentru a comanda diverse funcţii ale maşinii.

Dacă aveți nevoie de finanțare pentru a achiziționa o mașină în leasing, vă putem ajuta să găsiți soluția potrivită. Oferim opțiuni flexibile de leasing auto sau finanțare auto, indiferent dacă doriți să achiziționați mașini în leasing sau autoutilitare second hand. Vă putem ajuta și cu leasing automobile noi sau credit extern, în funcție de nevoile dumneavoastră.

În ceea ce privește condițiile de finanțare, trebuie menționat că autovehiculul trebuie să aibă maxim 5 ani vechime pentru a putea fi finanțat pe o perioadă de până la 5 ani. Dacă mașina are între 6 și 8 ani vechime, o putem finanța pe o perioadă maximă de 4 ani. Pentru mașinile mai vechi de 8 ani, perioada de finanțare maximă este de 2 ani.

Pentru mai multe informații despre oferta noastră de leasing auto sau finanțare auto, vă rugăm să ne contactați. Suntem aici să vă ajutăm în achiziționarea autovehiculului dorit.