Avans
Rata lunara cu TVA

Ford Fiesta2019 1.0 100 cp 46.176 km

Specificatii

Marca
Ford
Model
Fiesta
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
46.176 km
Putere motor
100 cp
Cilindree
999 cmc
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €11.498

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Ford Fiesta este unul dintre cele mai populare și apreciate modele din segmentul autoturismelor compacte, datorită dimensiunilor sale practice, eficienței combustibilului și tehnologiilor moderne încorporate. Acesta este recunoscut pentru agilitatea sa în trafic urban, costurile reduse de întreținere și fiabilitatea îndelungată care constituie un argument solid pentru clienții care doresc o mașină accesibilă și de încredere.

Modelul Ford Fiesta Cool&Connect 101CP M/T fabricat în luna mai 2019 și având la bord un număr de 46.176 kilometri, este disponibil pentru achiziție la un preț de €9.663 plus TVA deductibil de 19%, ajungându-se astfel la un total de €11.499.

Această variantă de Fiesta vine echipată cu o multitudine de funcții moderne în segmentul de audio și tehnologie, printre care se numără Apple Carplay și Android Auto pentru integrare smartphone, Bluetooth pentru conectivitate wireless, sistem hands-free pentru a manevra apelurile în siguranță și un monitor cu touch screen care îmbunătățește interacțiunea cu sistemele mașinii. Confortul este la fel de bine reprezentat prin dotări precum aer condiționat, tapiterie din stofă și posibilitatea de încălzire a scaunelor și volanului.

În ceea ce privește siguranța, vehiculul vine cu sisteme de ultimă oră precum ESP, ABS și airbag-uri multiple. Performanța nu este neglijată, oferta fiind completată de jante din oțel și anvelope de vară.

Opțiunile de finanțare auto sunt extrem de flexibile, având la dispoziție posibilitatea de a achiziționa acest autovehicul prin leasing auto sau credit auto, cu avansuri care încep de la doar 0% și cu durate de finanțare care variază de la 1 până la 5 ani, în funcție de vechimea mașinii. În cazul prezentului Ford Fiesta, având în vedere că mașina nu depășește vechimea de 5 ani, se poate finanța pentru o maximă perioadă de 5 ani. Pentru leasing automobile și autoutilitare second hand, clientul ar trebui să aibă în vedere un avans minim de 15%, iar răspunsul pentru aprobarea finanțării vine într-un interval rapid de doar 48 de ore.

Printre beneficiile oferite de acest model se numără garanția tehnică de 6 luni pentru persoane juridice sau de 12 luni pentru persoane fizice, revizia motorului efectuată la predarea autoturismului și servicii de mobilitate gratuită oferite de cardul Tiriac Auto.

RMB CASA AUTO TIMISOARA oferă de asemenea servicii precum consiliere privind achiziția vehiculelor, posibilitatea de buy-back și trade-in pentru vehiculele achiziționate, precum și asistență logistică în vederea înmatriculării autoturismului.

Pentru cei care caută un adevărat companion pe patru roți, această Ford Fiesta este o alegere excelentă, oferind o combinație ideală de performanță, tehnologie și fiabilitate care sunt cheia succesului dacă sunteți în căutarea unui auto second hand sau a unei mașini noi în leasing.