Avans
Rata lunara cu TVA

Ford Focus2018 1.0 125 cp 97.020 km

Specificatii

Marca
Ford
Model
Focus
Anul fabricatiei
2018
Rulaj
97.020 km
Putere motor
125 cp
Cilindree
999 cmc
Caroserie
Combi
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €13.499

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Ford Focus, unul dintre cele mai populare modele din clasa compactă, este recunoscut pentru perfomanța dinamică, eficiența consumului și dotările moderne care îmbină confortul și tehnologia. Modelul specific, Ford Focus 1.0 EcoBoost Titanium Wagon (Combi) din anul 2019, cu un parcurs de 97.020 km, reprezintă un exemplar atractiv atât pentru familii, cât și pentru profesioniștii care caută un vehicul util, echipat corespunzător pentru a face față cerințelor cotidiene.

Această variantă de Ford Focus vine cu un amestec impresionant de echipamente și caracteristici de siguranță ce includ, dar nu se limitează la, sisteme de asistență pentru șofer precum Apple CarPlay, Android Auto, Bluetooth, radio, sistem de navigație și un sistem audio de înaltă calitate. Confortul este asigurat prin funcții precum climatronic pe două zone, tapiterie din stofă, încălzire pentru scaunele șoferului și pasagerului, volan îmbrăcat în piele și altele.

Pentru cei interesați să achiziționeze acest autoturism, există multiple opțiuni de finantare auto, inclusiv leasing auto și credit auto, adaptate pentru diferite nevoi și bugete. Oferim posibilitatea de leasing automobile, fie pentru afaceri, fie pentru utilizare personală, cu termeni flexibili pentru a se potrivi cu exigențele clienților.

Dacă optați pentru leasing auto sau credit extern, avem soluții de masini în leasing, inclusiv masini second-hand si autoutilitare, care pot facilita mobilitatea clientului nostru. Finanțarea se poate face pe o perioadă de 1 până la 5 ani, cu condiția ca mașina să nu fie mai veche de 5 ani, pentru a susține un ciclu de finanțare de încă 5 ani. Avansul minim pentru aceste tipuri de finanțare începe de la 15%.

Pentru autoturisme mai vechi de 6 ani, finanțarea se poate extinde pe patru ani, iar dacă vehiculul are o vechime de peste 7 ani, se aplică o finanțare maximă de trei ani. În cazul în care mașina este mai veche de 8 ani, finanțarea continuă pentru încă doi ani, iar pentru vehiculele mai vechi de 9 ani, opțiuni de finanțare sunt disponibile doar pentru un an.

Autoturismul oferit spre vânzare vine cu prețul de €13.499, TVA inclus și nedeductibil. Pentru confortul și liniștea cumpărătorului, autoturismul beneficiază de revizie tehnică efectuată la predarea acestuia și garanție tehnică de 6 luni sau 12 luni, în funcție de statutul juridic al cumpărătorului, cu un plafon de distanță parcursă stabilit.

Dacă sunteți în căutarea unei mașini în leasing sau unui auto second-hand fiabil, Ford Focus reprezintă o opțiune excelentă cu un raport calitate-preț competitiv. Beneficiați de experiența noastră îndelungată în industrie și de soluțiile de finanțare auto menite să vă asigure mobilitatea dorită cu un efort financiar optimizat.