Avans
Rata lunara cu TVA

Ford Focus2018 1.5 Diesel 120 cp 117.044 km

Specificatii

Marca
Ford
Model
Focus
Anul fabricatiei
2018
Rulaj
117.044 km
Putere motor
120 cp
Cilindree
1.499 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Sedan
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €13.999

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Ford, un nume emblematic pe piața auto, continuă să se distingă prin calitate și inovație prin modelul său Focus Titanium. Renumele mărcii vine din capacitatea de a oferi vehicule fiabile și dotate cu tehnologie avansată, fapt care face din Focus o alegere excelentă pentru cei ce caută un autoturism rafinat și practic în același timp. Modelul de față, fabricat în ianuarie 2019, și-a câștigat aprecierea pentru confortul și performanțele sale demne de titulatura Titanium, fiind propulsat de un motor de 120CP cu transmisie manuală și având un rulaj de 117.014 km.

Dacă sunteți interesați de achiziția acestui autovehicul Ford Focus, oferim opțiuni flexibile de finanțare auto. Prin opțiunea de leasing auto, atât persoanele fizice cât și juridice au posibilitatea de a obține modelul dorit, beneficiind de un avans minim de 15% și perioda de rambursare care variază între 12 și 60 de luni. În cazul leasingului pentru autovehicule, persoanele juridice pot alege formula de leasing financiar cu dobândă preferențială, răspunsul putând fi obținut într-un interval foarte rapid de doar 48 de ore.

Pe de altă parte, oferim credit auto, o soluție optimă pentru persoanele fizice sau PFA-uri, cu vârsta cuprinsă între 22 și 70 de ani la finalizarea contractului. Aceasta opțiune de finanțare auto include un avans minim de la 0%, dobândă fixă și posibilitatea de aprobare rapidă fără necesitatea unei adeverințe de venit, ceea ce facilitează accesul la masini in leasing.

Este de reținut că, pentru acordarea financiării, trebuie îndeplinite condiții precum o vechime minimă de 12 luni și un contract de muncă pe perioadă nedeterminată, gradul de îndatorare să nu depășească 40% din venitul net, iar veniturile din diurne sunt acceptate.

Ford Focus vine echipat standard cu garanție tehnică de 6 luni pentru persoane juridice și de 12 luni pentru persoane fizice, având o limită de kilometri parcursi. De asemenea, pentru liniștea și mobilitatea dvs., oferim gratuit servicii de mobilitate absoluta prin intermediul cardului Tiriac Auto.

Printre extra-opțiunile incluse, Ford Focus se mândrește cu sistemul de navigație Ford cu AppLink, încălzire pentru parbriz și scaune frontale, climatizare automată bi-zonă și numeroase funcții de asistență la condus care cresc nivelul de confort și siguranță.

Prețul de €11.764 fără TVA se ridică la €13.999 cu TVA inclus la 19%, iar acesta include o revizie motor efectuată la livrarea vehiculului, dacă aceasta este necesară.

În funcție de vârsta autovehiculului, opțiunile de finanțare auto și leasing automobile pot varia. Având în vedere că autoturismul nostru Ford Focus este din ianuarie 2019, îl putem finanța fără probleme pe încă 5 ani, dat fiind că nu depășește limita de vechime de 5 ani.

Vă invităm să explorați ofertele noastre variate de auto noi in leasing, auto second hand, precum și autoutilitare second hand, beneficiind de experiența noastră extinsă în domeniul auto și de servicii excelente de consiliere în achiziția vehiculului potrivit pentru necesitățile dvs. Oferim posibilități de buy-back și trade-in, asistență în vederea obținerii documentațiilor necesare, precum și o gamă largă de servicii post-vânzare.