Avans
Rata lunara cu TVA

Ford Focus2019 1.0 125 cp 27.346 km

Specificatii

Marca
Ford
Model
Focus
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
27.346 km
Putere motor
125 cp
Cilindree
999 cmc
Caroserie
Compacta
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €19.500

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Ford este unul dintre cele mai cunoscute și respectate nume din industria auto, iar modelul Focus a câștigat inimile conducătorilor auto datorită designului său modern, a dinamicii excepționale și a tehnologiilor de ultimă generație pe care le înglobează. Ford Focus reprezintă o alegere excelentă pentru cei care caută un vehicul ce combină confortul, performanța și eficiența, fiind potrivit atât pentru deplasările urbane, cât și pentru călătoriile lungi.

Prezentându-vă o oportunitate pentru pasionații auto, avem în ofertă un Ford Focus ST-Line din Decembrie 2019, cu un motor de 125CP și transmisie manuală, care a acumulat 27.346 Km la bord. Vehiculul se vinde la un preț de 16.386 € + TVA DEDUCTIBIL de 19%, ajungând astfel la un total de 19.500 €.

Pe lângă specii care atrag privirile și asigură un confort de top, această mașină este echipată cu tehnologii de avangardă, precum Apple CarPlay, Android Auto, Bluetooth, Radio, sistem hands-free, port USB, wireless charging, sistem de navigație, sistem audio premium, head up display, monitor cu touch screen și control vocal, iar pentru confortul ocupanților, include Climatronic pe două zone, tapițerie din stofă, scaune încălzite și multe alte opțiuni.

Acquirentele Ford Focus ST-Line în regim de leasing auto sau finanțare auto sunt oferite cu condiții atractive. Punem la dispoziție diferite variante de finanțare auto, inclusiv leasing auto și credit auto, pentru persoane juridice și fizice. Noi înțelegem importanța de a oferi accesibilidate și flexibilitate clienților noștri, astfel vă prezentăm opțiunile de leasing automobile cu un avans minim de 15% și o perioada de finanțare între 12 și 60 de luni.

În plus, oferim masini in leasing pentru cei care doresc o modalitate eficientă și cost-eficientă de a achiziționa o mașină, cu posibilitatea de credit extern. Când vine vorba de autoutilitare second hand sau auto second hand, vă putem asista în alegerea și finanțarea vehiculului perfect pentru nevoile dumneavoastră.

Pentru clienții interesați de auto noi in leasing, modelul Ford Focus ST-Line este o alegere excelentă. Este important de menționat că pentru a beneficia de opțiunile de finanțare, vehiculul nu trebuie să fie mai vechi de 5 ani, pentru a fi finanțat pe o perioadă de până la 5 ani. În cazul în care mașina este mai veche, perioada de finanțare se ajustează conform vechimii vehiculului, până la un an pentru mașini de 9 ani.

Pentru a vă simplifica experiența de achiziție, oferim servicii complete de asistență privind importul de mașini, posibilitatea de buy-back și trade-in, precum și asistență logistică pentru autorizațiile de circulație și înmatriculare.

Acest Ford Focus ST-Line dispune de o gamă largă de opţiuni suplimentare și pachete, cum ar fi Pachetul Iarna pentru confort în sezonul rece sau Pachetul Tehnologie ce cuprinde asistente avansate la condus, sporind securitatea și experiența la volan.

Vă invităm să descoperiţi acest superb model Ford Focus ST-Line și să profitați de opțiunile de finanțare adaptate nevoilor dumneavoastră, pentru a vă bucura de plăcerea conducerii fără griji.