Avans
Rata lunara cu TVA

Ford Mondeo2018 2.0 Diesel 180 cp 169.127 km

Specificatii

Marca
Ford
Model
Mondeo
Anul fabricatiei
2018
Rulaj
169.127 km
Putere motor
180 cp
Cilindree
1.997 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Sedan
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €16.950

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Marca Ford este cunoscută în întreaga lume pentru calitatea, fiabilitatea și inovația modelelor sale, iar Ford Mondeo nu face excepție. Modelul din 2018 demonstrează angajamentul Ford de a oferi consumatorilor vehicule performante, cu tehnologie avansată și confort de neegalat. Cu o reputație solidă pentru siguranță și eficiență, Mondeo este opțiunea ideală pentru cei care caută un vehicul dinamic și elegant.

Ford Mondeo 2018 beneficiază de o gamă largă de facilități audio și tehnologice de ultimă oră, printre care se numără conectivitatea Bluetooth, sistemul de navigație, radio-ul de calitate, sistemul audio rafinat și un monitor cu touch screen pentru control intuitiv. Confortul este la rang înalt cu echipamente optionale cum ar fi climatronicul, tapiteria mixtă piele-textil, scaunul șoferului reglabil electric, încălzirea scaunelor față și funcţia de memorie a scaunului, cotiere confortabile și un volan din piele, multi-funcțional și cu comenzi.

Pentru iubitorii de „leasing auto”, Mondeo vine cu posibilitatea unei „finanțare auto” flexibile. Putem discuta despre „masini in leasing” cu un avans minim de 15% și o perioadă maximă de „credit auto” între 1 și 5 ani. Informația aceasta este deosebit de importantă, având în vedere că un vehicul ca Mondeo, cu o vechime de maximum 5 ani, se califică pentru o finanțare pe termen lung, care asigură un „leasing automobile” eficient și adaptat nevoilor dumneavoastră.

Siguranța este întotdeauna o prioritate, iar acest vehicul include sisteme de asistare avansate, cum ar fi pilotul automat, senzorii de parcare față și spate și lumini de zi LED. Sistemele de siguranță, incluzând ABS, ESP și multiple airbag-uri, vă oferă liniște sufletească pe drum.

Pentru cei interesați să dețină un „auto second hand” sau „autoutilitare second hand”, această mașină s-ar putea să fie exact ceea ce căutați. Iar pentru cei care sunt în căutarea unui „auto noi in leasing”, Ford Mondeo din 2018 vă poate oferi acea senzație nouă, modernă și confortabilă.

Această mașină a fost achiziționată nouă din România și vine cu TVA inclus în preț. Se oferă un an garantie și beneficiază de emisiunea unei facturi fiscale de vânzare. Dacă sunteți în căutarea unei mașini de calitate, care să poată fi achiziționată printr-un „credit extern”, acesta ar putea fi momentul pentru a investi într-o Mondeo.

Echipamentele adiționale nu sunt neglijabile, având în dotare totul de la transmisie automată PowerShift, norma de poluare Euro 6, la pilot automat autoadaptiv, faruri automate și senzor de ploaie. Confortul continuă cu servodirecția asistată electric, geamurile acționate electric și inchiderea centralizată. Plus, bucurați-vă de plăcerea de a conduce pe jante de aliaj de 18 inch și de confortul adus de sistemul de avertizare la depășirea benzii și de sistemul de recunoaștere a semnelor de circulație.

Pentru cei care doresc să îmbine placerea de a conduce cu flexibilitatea financiară, Ford Mondeo din 2018 este o opțiune excelentă pentru a beneficia de termenii avantajoși ai unui „leasing auto” sau a unui „credit auto”. Contactați-ne pentru a afla mai multe detalii despre cum puteți transforma această mașină într-o parte a vieții dumneavoastră prin intermediul unei soluții personalizate de „leasing auto” sau „finantare auto” adaptate necesităților dumneavoastră.