Avans
Rata lunara

Ford Mondeo2019 2.0 Benzină 187 cp 20.465 km

Specificatii

Marca
Ford
Model
Mondeo
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
20.465 km
Putere motor
187 cp
Cilindree
1.999 cmc
Combustibil
Benzină
Transmisie
Automată
Tractiune
Față
Caroserie
Sedan
Culoare
Gri metalizat

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €24.240

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Ford Mondeo 2019 2.0 benzina 187 CP cu doar 20.465 KM la bord este disponibil pentru leasing auto la un preț de 24.240 EUR. Echipa noastră vă oferă multiple opțiuni de finanțare auto, inclusiv leasing auto, leasing extern, credit auto, credit extern și leasing financiar sau operational. Având în vedere cerințele și necesitățile dumneavoastră, puteți obține oferte personalizate.

Această mașină Ford Mondeo a trecut printr-o inspecție tehnică riguroasă, în care au fost verificate peste 200 de puncte, în conformitate cu standardele ISO9001. Kilometrii reali ai mașinii au fost certificați și nu s-a găsit nicio defecțiune mecanică. Am testat-o și putem confirma că funcționează perfect și în siguranță.

Din punct de vedere al echipamentului, această mașină dispune de oglinzi electrice, jante din aliaj, sistem turbo, proiectoare de ceață, oglinzi încălzite, oglinzi electrice automate, senzori de parcare spate, sistem LED, senzori de ploaie, ștergătoare de faruri automate, cameră de marșarier, senzori de parcare față, lumini LED spate, cameră de parcare, tracțiune integrală 4x4, USB, evacuare dublă, trapă electrică, discuri de frână ventilate, computer de bord, comenzi pe volan, reglare telescopică a volanului, AUX, tempomat, Bluetooth, cotieră șofer cu spațiu de depozitare, CD-player, funcție start-stop ECO, aer condiționat, ecran multimedia, sistem de aer condiționat în două zone, GPS, panou de instrumente cu afișaj multifuncțional, oglinzi interioare cu estompare, frână de mână electrică, separator pentru portbagaj, asistență la parcare, sistem ABS, airbag-uri, sistem de închidere centralizată, sistem de prindere Isofix, sistem ESP, pachet de airbag-uri laterale, verificarea presiunii în anvelope, sistem Keyless Go și sistem de asistență în rampă.

În ceea ce privește specificațiile tehnice, acest Ford Mondeo are o capacitate cilindrică de 1999 cm3, tracțiune față, consum mediu de combustibil de 4.2 litri/100km, o putere de 187 CP, cuplu de 174 Nm, accelerație de la 0 la 100 km/h în 9.2 s, viteză maximă de 187 km/h, emisii CO2 de (-) g/km, clasa Euro (-), un portbagaj cu volum de 549 litri, 5 uși, caroserie tip sedan, interior în material textil (stofă) de culoare neagră, lungime de 4.87 m, lățime de 1.85 m, înălțime de 1.48 m și o greutate de 1579 kg.

Vă rugăm să rețineți că, în cazul finanțării prin leasing auto, este necesar un avans de cel puțin 15% și perioada maximă de finanțare este cuprinsă între 1 și 5 ani. De asemenea, în conformitate cu condițiile noastre de finanțare, mașina nu trebuie să fie mai veche de 5 ani pentru a putea fi finanțată încă 5 ani. În cazul în care o mașină are o vechime de 6 ani, o putem finanța doar pe 4 ani, iar dacă are o vechime de 7 ani, putem finanța doar pe 3 ani. Dacă mașina are o vechime de 8 ani, o mai putem finanța pe 2 ani, iar dacă are o vechime de 9 ani, o putem finanța doar pe un an.

Pentru mai multe detalii și pentru a solicita o ofertă personalizată, vă rugăm să ne contactați. Nota : toate dotările menționate mai sus sunt valabile doar la noile modele Ford Mondeo sau la cele cu nu mai mult de 5 ani vechime.