Avans
Rata lunara cu TVA

Ford Tourneo Connect2018 1.5 Diesel 120 cp 74.148 km

Specificatii

Marca
Ford
Model
Tourneo Connect
Anul fabricatiei
2018
Rulaj
74.148 km
Putere motor
120 cp
Cilindree
1.499 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Monovolum
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €19.999

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Ford, unul dintre pionierii industriei auto, și-a consolidat reputația prin lansarea de vehicule fiabile și practice care satisfac o gamă variată de nevoi. Modelul Ford Tourneo Connect este o demonstrație de versatilitate și confort, oferind o soluție excelentă pentru cei care căutau un vehicul spațios și adaptabil. Cu 7 locuri generoase și configurabil în versiunea L2 Trend, acest autovehicul nu numai că facilitează transportul unui număr mare de pasageri, ci oferă și un nivel considerabil de putere, având 120CP și transmisie manuală, fiind astfel adecvat atât pentru deplasările urbane, cât și pentru călătorii prelungite.

Acest model din martie 2019, cu un parcurs de 74.148 Km, vine la un preț atrăgător de €16.806, plus TVA deductibil de 19%, rezultând un preț total de €19.999. Beneficiile nu se opresc aici. Noua achiziție include o revizie a motorului efectuată la predare, garanție tehnică de 6 luni sau 15,000 km pentru persoane juridice și o garanție extinsă de 12 luni sau 20,000 km pentru persoane fizice. Mai mult, este inclus un card de mobilitate gratuit, oferind asistență necondiționată în cazul imobilizării vehiculului.

Când vine vorba de finantare auto, există opțiuni versatile precum leasing auto și credit auto, adaptate atât pentru persoane juridice, cât și pentru persoane fizice sau PFA, cu o durată de finanțare flexibilă între 12 și 60 de luni. Beneficiați de leasing automobile cu o ofertă avantajoasă de dobândă și un avans minim de 15%, cu un proces de aprobare rapid în doar 48 de ore. Alternativ, creditul extern pentru persoane fizice / PFA este oferit prin UCFin cu condiții de eligibilitate standard și o dobândă fix avantajoasă.

Pentru masini in leasing si autoutilitare second hand, precum acest Ford Tourneo Connect, avansul minim este de 15%, iar perioada maximă de finanțare variază în funcție de vechimea vehiculului. Dacă autoturismul nu depășește 5 ani, se poate beneficia de o perioadă de finanțare de până la 5 ani, reducându-se progresiv perioada de finanțare cu fiecare an ce depășește vechimea de 5 ani.

Echipat cu o serie de caracteristici avantajoase pentru siguranță și confort, cum ar fi Intelligent Protection System și climatizare automată bi-zonă, acest auto second hand vine cu accesoriile necesare pentru o experiență de conducere optimă. De la asistență pentru lumini și ploaie până la o varietate de pachete cum ar fi Pachet Audio 1 și Pachet Economy, fiecare detaliu este gândit pentru a asigura atât funcționalitatea, cât și plăcerea în timpul deplasărilor.

RMB CASA AUTO este un dealer autorizat ce vă stă la dispoziție cu servicii complete, oferind consiliere în achiziția de masini in leasing, posibilitatea de buy-back și trade-in, precum și asistență logistică pentru obținerea documentației necesare circulației.

Având în vedere experiența de peste 20 ani în industria auto, oferta noastră este adaptată pentru a asigura satisfacția clienților, indiferent dacă sunt interesați de auto noi in leasing sau vehiculele second hand. Vă invităm să ne contactați pentru a descoperi modalitățile prin care puteți beneficia de aceste avantaje și pentru a afla mai multe despre condițiile noastre de finanțare, precum și despre întreaga listă de dotări a acestui Ford Tourneo Connect.