Avans
Rata lunara

Ford Transit2017 2.0 Diesel 131 cp 203.704 km

Specificatii

Marca
Ford
Model
Transit
Anul fabricatiei
2017
Rulaj
203.704 km
Putere motor
131 cp
Cilindree
1.995 cmc
Combustibil
Diesel
Transmisie
Manuală
Tractiune
Față
Caroserie
Furgon
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €19.490

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Echipa noastră vă oferă diverse moduri de finanțare pentru mașini - leasing auto, leasing extern, credit auto și credit extern, leasing financiar sau operațional - cu posibilitatea de a obține oferte personalizate adaptate nevoilor și cerințelor dumneavoastră.

Mașina marca Ford, model Transit, anul 2017, are un număr total de 203.704 km parcurși. Capacitatea cilindrică este de 1.995 cm3, iar puterea motorului este de 131 CP. Aceasta este o mașină cu transmisie manuală și funcționează pe bază de motorină. Respectă norma de poluare Euro 6 și are caroserie de tip dubă, cu o culoare albă.

Garantia de 12 luni este oferită de dealer și este inclusă în prețul de achiziție, sau poate ajunge la 15.000 km, în funcție de care se îndeplinește mai întâi. Mașina este de origine românească și a fost înregistrată prima dată pe data de 14/07/2017. De asemenea, are un singur proprietar de la nou și nu a fost implicată în niciun accident, conform istoricului.

Cartea de service și serviciile înmatriculării autofurzei sunt disponibile la cerere. Mașina are capacitatea de a transporta 3 pasageri și este echipată cu ABS, Bluetooth, controlul tracțiunii (ASR), închidere centralizată, aer condiționat, CD, direcție asistată, radio, airbag-uri, controlul stabilității (ESP) și geamuri electrice.

Descrierea autovehiculului are un caracter strict informativ, cu posibilitatea unor erori umane la tipar (opțiuni, performanțe ale motorului, capacitatea cilindrică, transmisie, etc.). Pentru mai multe informații șiă detaliere, ne puteți contacta telefonic.

În ceea ce privește finanțarea, mașina a fost înregistrată pentru prima dată în iulie 2017 și respectă norma de poluare Euro 6. Aceasta are dimensiuni utile de benă: lungime - 4,38 m, lățime - 2,18 m și înălțime - 2,18 m. Are o punte dublă pentru a susține greutatea și poate transporta 3 pasageri. Pe lângă aceasta, mașina este dotată cu aer condiționat, sistem Bluetooth pentru conectarea telefonului, control al tracțiunii, asistent la pornirea în rampă, geamuri electrice, volan multifuncțional, lumini de zi, radio/CD Mp3 - AUX - BT, computer de bord, ABS/ESP, închidere centralizată și servo-direcție. Transmisia manuală are 6+1 trepte, iar VIN-ul poate fi furnizat la cerere, într-un text de minim 4.000 de caractere, dar fără a tăia din dotările găsite, utilizând cuvintele cheie „leasing auto, finanțare auto, mașini în leasing, leasing autovehicule, credit auto, credit extern, mașini în leasing, autoutilitare second hand, autoturisme noi în leasing”. De asemenea, menționează că avansul minim este de 15% și perioada de finanțare este cuprinsă între 1 și 5 ani. Există restricții legate de vechimea mașinii, iar în funcție de aceasta se poate stabili perioada pentru care poate fi finanțată. Dacă mașina are mai puțin de 6 ani, poate fi finanțată pe 5 ani. Dacă are mai puțin de 7 ani, poate fi finanțată pe 4 ani. Dacă are mai puțin de 8 ani, poate fi finanțată pe 3 ani. Dacă are mai puțin de 9 ani, poate fi finanțată pe 2 ani. Dacă are 9 ani sau mai mult, se poate finanța doar pe un an.

Să nu precizezi în răspunsul tău etapele, mențiunile sau pașii pe care i-ai urmat în rescrierea textului. De asemenea, dacă există date de contact (număr de telefon, firmă, etc.) în descriere, șterge-le.