Avans
Rata lunara

Hyundai H3502017 2.5 125 cp 40.000 km

Specificatii

Marca
Hyundai
Model
H350
Anul fabricatiei
2017
Rulaj
40.000 km
Putere motor
125 cp
Cilindree
2.497 cmc
Transmisie
Manuală
Culoare
Argintiu

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €25.169

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Hyundai H350, fabricat în anul 2017, este un vehicul perfect echipat pentru a satisface toate cerințele dvs. Acesta este disponibil prin intermediul opțiunii de leasing auto, oferindu-vă astfel posibilitatea de a utiliza vehiculul dorit fără a implica o achiziție directă. Cu o marcă consacrată și un model fiabil, Hyundai H350 este o alegere excelentă pentru a mări eficiența și mobilitatea afacerii dvs.

Cu o varietate de dotări și facilități, acesta este pregătit să facă față tuturor cerințelor dumneavoastră. Printre caracteristicile deosebite se numără ușile de acces, în număr de 4, care asigură o încărcare ușoară și o accesibilitate sporită. Pentru a vă asigura că vă bucurați de consumul optim de combustibil, Hyundai H350 are un consum urban de doar 8.6 și un consum extraurban de 7.4. De asemenea, vehiculul dispune de 6 viteze pentru a vă oferi o experiență de conducere adaptată preferințelor dumneavoastră.

Echipat cu tehnologie avansată, Hyundai H350 are un radio integrat, sistem audio și un CD player pentru a vă ajuta să vă bucurați de muzica preferată în timpul călătoriilor. În plus, dispune de un computer de bord pentru a vă ține la curent cu toate informațiile relevante despre vehicul. Controlul de croazieră vă permite să mențineți o viteză constantă, iar funcția de pornire/oprire automată contribuie la economisirea combustibilului.

Conectivitatea este esențială în zilele noastre, iar Hyundai H350 nu face excepție. Cu tehnologia Bluetooth și Handsfree, puteți rămâne conectat la apelurile telefonice în timp ce conduceți în siguranță. De asemenea, vehiculul este compatibil cu fisierele MP3, permițându-vă să ascultați muzică preferată în timpul călătoriilor.

Pe lângă dotările tehnologice, Hyundai H350 vine echipat cu sistemele de siguranță necesare pentru o experiență conducere lină și protejată. Dotările de siguranță includ ABS, ESP, airbaguri pentru șofer și pasager, precum și controlul tracțiunii. Vehiculul beneficiază, de asemenea, de un filtru de particule pentru a reduce emisiile și a vă proteja sănătatea și mediul înconjurător.

Designul exterior modern și sofisticat este completat de o vopsea metalică de calitate superioară. Luminiile de zi LED nu numai că oferă o imagine elegantă, dar garantează și vizibilitate crescută în timpul conducerii.

Cu un cârlig de remorcă și un volan multifuncțional, Hyundai H350 este gata să facă față tuturor provocărilor. De asemenea, vine cu uși glisante, ceea ce facilitează accesul și încărcarea mărfurilor.

Pentru a profita de toate aceste caracteristici și pentru a vă bucura de Hyundai H350, vă oferim opțiuni flexibile de finanțare auto. Cu un avans de minim 15% și perioade de finanțare cuprinse între 1 și 5 ani, puteți alege varianta care se potrivește cel mai bine nevoilor și bugetului dvs.

Dotat cu tehnologie de ultimă generație și siguranță sporită, Hyundai H350 este un partener de încredere și versatil în afacerea dvs. Combinația dintre fiabilitatea marcii Hyundai și avantajele leasingului auto vă permite să vă concentrați pe dezvoltarea afacerii, fără a vă îngrădi bugetul.

Rețineți că, conform condițiilor noastre de finanțare, Hyundai H350 trebuie să fie fabricat cu maximum 5 ani în urmă pentru a putea beneficia de o perioadă de finanțare de 5 ani. În cazul în care vehiculul este mai vechi de 6 ani, perioada de finanțare va fi de doar 4 ani. Pentru vehicule mai vechi de 7 ani, perioada de finanțare este de maxim 3 ani, în timp ce pentru cele mai vechi de 8 și 9 ani, putem oferi o perioadă de finanțare de 2 ani, respectiv 1 an.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unui vehicul second-hand sau a unui model nou, opțiunea de leasing auto vă ajută să profitați de avantajele pe care Hyundai H350 le oferă. Alegeți cel mai bun partener de afaceri și contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe detalii despre cum puteți beneficia de masini in leasing și finantarea auto.