Avans
Rata lunara

Hyundai H3502017 2.5 125 cp 40.000 km

Specificatii

Marca
Hyundai
Model
H350
Anul fabricatiei
2017
Rulaj
40.000 km
Putere motor
125 cp
Cilindree
2.497 cmc
Transmisie
Manuală
Culoare
Argintiu

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €25.169

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Dotările acestui model Hyundai H350 din anul 2017 includ o varietate de opțiuni moderne. Printre acestea se numără un număr de 4 uși, un consum urban de 8.6 litri la 100 de kilometri și un consum extraurban de 7.4 litri la 100 de kilometri. Pentru a permite o experiență de condus mai plăcută, acest vehicul dispune de 6 viteze, tehnologie Euro 4, radio, CD player și un sistem audio de calitate.

Pentru confort și ușurință în utilizare, Hyundai H350 beneficiază de un computer de bord, control de croazieră și funcție de pornire/oprire automată. În plus, mașina este echipată cu tehnologie Bluetooth pentru conectivitate ușoară cu dispozitivele mobile și este compatibilă cu fișierele MP3. Sistemul handsfree facilitează efectuarea de apeluri în timpul condusului.

Sunt incluse și opțiuni de siguranță precum sistemul de frânare ABS, sistemul electronic de stabilitate ESP, servodirecția și controlul tracțiunii. Pentru a respecta standardele de mediu, mașina are un filtru de particule. Alte dotări includ cotiera centrală, geamuri electrice în față, airbag pentru șofer și pasager, sistem de închidere centralizată electronică și lumini de zi LED. Vopseaua metalică este disponibilă opțional.

Acest model Hyundai H350 are, de asemenea, opțiunea de a fi echipat cu un cârlig de remorcă, volan multifuncțional, ușă glisantă, kit de avarie și funcție AudioStreaming. Pentru siguranță sporită în situații de urgență, mașina dispune de asistență la frânare de urgență.

Dacă vă interesează să achiziționați acest model, vă oferim opțiuni de finanțare flexibile. Astfel, puteți opta pentru leasing auto sau finanțare auto. Având în vedere că este o mașină din anul 2017, perioada de finanțare este cuprinsă între 1 și 5 ani, cu un avans minim de 15%.

Dacă sunteți în căutarea de autoutilitare second hand sau mașini noi în leasing, vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de opțiuni. Pentru a discuta mai multe detalii despre posibilitățile de finanțare, vă rugăm să ne contactați.