Avans
Rata lunara

Hyundai H3502019 2.5 110 cp 86.500 km

Specificatii

Marca
Hyundai
Model
H350
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
86.500 km
Putere motor
110 cp
Cilindree
2.497 cmc
Transmisie
Manuală
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €21.868

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Hyundai H350, anul 2019, este o autoutilitară deosebit de performantă și dotată cu tehnologii moderne, perfectă pentru a satisface nevoile oricărei afaceri. Această autoutilitară poate fi achiziționată prin leasing auto sau prin finanțare auto pentru a beneficia de flexibilitate și avantajele financiare oferite de aceste opțiuni.

Dotările impresionante ale autoutilitarei Hyundai H350 includ un număr de 4 uși, ceea ce facilitează încărcarea și descărcarea mărfurilor, dar și accesul rapid la spațiul de încărcare. Consumul optim de combustibil este asigurat de valorile eficiente ale consumului urban de 8.6 și consumului extraurban de 7.4. Cu cele 6 viteze, puteți alege întotdeauna viteza potrivită pentru a vă deplasa confortabil și eficient.

Fiind în conformitate cu standardele Euro 4, autoutilitara Hyundai H350 demonstrează angajamentul său față de mediul înconjurător și contribuie la reducerea emisiilor poluante. Pentru o experiență audio de înaltă calitate, această autoutilitară dispune de sistem audio radio și radio digital (DAB), compatibile cu MP3 și Bluetooth, astfel încât să puteți asculta muzică preferată în timpul deplasărilor.

De asemenea, autoutilitara Hyundai H350 vine echipată cu o gamă variată de funcții care vă oferă confort și comoditate în fiecare călătorie. De la computerul de bord, care vă oferă informații detaliate despre consumul de combustibil, până la control de croazieră și sistem de pornire/oprire automată, autoutilitara asigură o experiență de conducere plăcută și relaxantă.

Sistemele de siguranță și asistență la conducere avansate ale Hyundai H350 includ ABS, ESP, servodirecție și controlul tracțiunii, pentru a vă oferi stabilitate maximă în orice condiții de drum. De asemenea, filtrul de particule contribuie la reducerea emisiilor poluante și protejarea mediului înconjurător.

Interiorul autoutilitarei Hyundai H350 este parțial din piele, ceea ce adaugă un aspect elegant și confortabil. Cotiera centrală vă oferă un spațiu suplimentar de depozitare și vă ajută să fiți mai organizat în timpul deplasării. Geamurile electrice față și oglinzile reglabile electric facilitează controlul autoutilitarei și asigură o vizibilitate excelentă în timpul deplasării.

Siguranța dumneavoastră și a pasagerilor este o prioritate pentru autoutilitara Hyundai H350, de aceea este dotată cu airbaguri pentru șofer și pasageri, precum și cu un sistem de alarmă și închidere centralizată electronică. Pentru o funcționalitate sporită, autoutilitara vine echipată cu un volan multifuncțional și sistem de închidere centralizată, ușă glisantă și kit de avarie.

Interfața avansată a autoutilitarei Hyundai H350 include tehnologii moderne precum AudioStreaming, Apple CarPlay și Android Auto, care vă permit să vă conectați la dispozitivele mobile și să accesați funcții precum navigație, muzică și mesaje pe un ecran touchscreen. Portul USB vă oferă posibilitatea să vă încărcați dispozitivele la bordul autoutilitarei.

Pentru siguranță sporită, autoutilitara Hyundai H350 este dotată cu asistență la frânare de urgență, care vă ajută să evitați coliziunile sau să minimizați impactul în cazul unei situații de urgență.

Cu posibilitatea de achiziție prin leasing auto sau prin finanțare auto, autoutilitara Hyundai H350 este accesibilă afacerii dumneavoastră. Avansul minim de 15% și perioada maximă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani vă permit să alegeți opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor și bugetului dumneavoastră.

Autoutilitara Hyundai H350 este o opțiune excelentă și fiabilă pentru fiecare afacere. Indiferent dacă aveți nevoie de un autovehicul pentru transportul de mărfuri sau pentru activități comerciale, Hyundai H350 îndeplinește toate cerințele dumneavoastră. Contactați-ne pentru mai multe informații despre leasing auto, finanțare auto și modalități de achiziție. Fie că sunteți în căutarea unei autoutilitare noi în leasing sau autoutilitare second hand, suntem aici să vă ajutăm să realizați cea mai bună alegere pentru afacerea dumneavoastră.