Avans
Rata lunara cu TVA

Lexus ES 3002020 2.5 218 cp 25.059 km

Specificatii

Marca
Lexus
Model
ES 300
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
25.059 km
Putere motor
218 cp
Cilindree
2.487 cmc
Transmisie
Automată
Caroserie
Berlină
Culoare
Albastru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €56.560

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Lexus ES 300, anul 2020, este o mașină de înaltă calitate, ce oferă o gamă largă de dotări și funcționalități moderne.

Dotările generale includ sistemul de frânare ABS, compatibilitate cu Android Auto și Apple CarPlay, apelare automată în caz de urgență și asistență la fază lungă. De asemenea, mașina beneficiază de asistență la pornirea în rampă și asistență la schimbarea benzii, avertizare în caz de accident și conectivitate Bluetooth.

Pentru confortul pasagerilor, vehiculul dispune de geamuri electrice, scaune încălzite și ventilate, sistem de control al climatizării cu două zone, volan îmbrăcat în piele și volan încălzit. De asemenea, mașina este echipată cu oglinzi laterale electrice, reglare electrică a scaunelor, senzor de ploaie automat și senzor de lumină.

În privința siguranței, Lexus ES 300 vine cu sistem de control al tracțiunii, sistem de alarmă, monitorizare a presiunii anvelopelor, monitor unghi mort și recunoaștere a semnelor rutiere. De asemenea, mașina dispune de dispozitiv antidemaraj electric, sistem de spălare a farurilor și asistență la frânare în caz de urgență.

Pe lângă acestea, mașina beneficiază de sistem de navigație, streaming muzical integrat, CD player și USB port. Cu ajutorul sistemului de control al vitezei, șoferul poate menține o viteză constantă în timpul călătoriilor lungi.

Dotări specifice includ airbag-uri față, laterale și altele, asistent de parcare cu cameră și sisteme de direcție automată, faruri LED și interior din piele integrală.

Această mașină este potrivită pentru cei care doresc să o achiziționeze prin leasing auto sau finanțare auto. Este disponibilă și opțiunea de a închiria autoutilitare second hand. În ceea ce privește finanțarea, se solicită un avans de minim 15% și perioada de rambursare poate fi cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii. De exemplu, dacă mașina are mai puțin de 5 ani, se poate obține finanțare pe o perioadă de 5 ani.

În concluzie, Lexus ES 300 este o mașină de înaltă calitate, echipată cu dotări moderne și oferă posibilitatea de a fi achiziționată prin leasing auto sau finanțare auto. Opțiunea de a închiria autoutilitare second hand este, de asemenea, disponibilă. Avansul minim de 15% și perioada maximă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani asigură flexibilitate în obținerea finanțării dorite.