Avans
Rata lunara cu TVA

Lexus LC 5002018 5.0 477 cp 106.000 km

Specificatii

Marca
Lexus
Model
LC 500
Anul fabricatiei
2018
Rulaj
106.000 km
Putere motor
477 cp
Cilindree
4.969 cmc
Tractiune
Spate
Caroserie
Coupe
Culoare
Albastru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €70.000

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Lexus LC500 este un model de masina de lux, cu un design elegant și performanțe impresionante. Acesta vine echipat cu o gamă largă de opțiuni tehnologice și de confort, care asigură o experiență de conducere excelentă.

În ceea ce privește tehnologia, Lexus LC500 dispune de funcții precum conectivitate Bluetooth pentru a-ți putea conecta telefonul mobil și a asculta muzică sau a vorbi la telefon în timp ce conduci. De asemenea, mașina are un sistem radio cu multiple stații și un sistem hands-free, care îți permite să răspunzi la apeluri printr-o simplă apăsare a unui buton.

Un alt aspect interesant este disponibilitatea unui port USB, care îți permite să încarci dispozitivele electronice și să le conectezi la sistemul de divertisment al mașinii. De asemenea, Lexus LC500 vine echipat cu un sistem de navigație, care te va ajuta să ajungi la destinație mai ușor și mai rapid.

Pentru a îți oferi o experiență audio de înaltă calitate, mașina dispune de un sistem audio premium, care va transforma fiecare călătorie într-un adevărat concert. De asemenea, LC500 are și un head-up display, care îți va afișa informațiile importante pe parbriz, pentru a-ți păstra atenția concentrată pe drum.

În ceea ce privește confortul și echipamentele optionale, Lexus LC500 vine cu o climatizare automată pe două zone, pentru a asigura un climat optim în interiorul mașinii. Tapiteria din piele îți va oferi un confort suplimentar, iar scaunele îți vor putea fi ajustate electric pentru a găsi poziția potrivită.

Printre alte dotări opționale se numără și încălzirea scaunelor șoferului și pasagerului, suportul lombar electric și scaunele ventilate pentru a-ți menține temperatura corpului la un nivel confortabil. De asemenea, mașina dispune de o serie de accesorii, cum ar fi cotierele față și spate, volanul din piele și cu comenzi, și un sistem de pornire fără cheie.

În ceea ce privește electronica și sistemele de asistență, Lexus LC500 dispune de un pilot automat adaptiv, faruri LED, senzori de parcare față și spate, asistență la parcare și o cameră video pentru vizualizarea zonei din spate a mașinii. Oglinzile exterioare se pot regla electric și sunt încălzite, iar jantele din aliaj de 21 de inci completează aspectul sportiv al mașinii.

Siguranța este o prioritate în cazul oricărei mașini, iar în cazul Lexus LC500 nu este altfel. Mașina este echipată cu sisteme avansate de asistență la frânare și de monitorizare a traficului, precum și cu airbag-uri și centuri de siguranță pentru protecție suplimentară.

Pentru a completa aceste dotări, mașina vine cu un pachet de suspensie controlată electronic, care asigură un confort excelent și o manevrabilitate precisă. Sistemul de frânare este dotat cu tehnologie ABS și ESP pentru a păstra controlul mașinii în orice situație.

Pentru a îți oferi o experiență de conducere de neuitat, Lexus LC500 vine echipat cu un motor puternic de 5.0 litri, care dezvoltă 477 de cai putere. Designul exterior și interior al mașinii este elegant și sofisticat, iar jantele de aliaj de 21 de inci completează aspectul sportiv al mașinii.

Lexus LC500 este disponibil la un preț net de 58.824 euro, fără TVA, și are garanție până la 24 de luni sau 40.000 de kilometri.

Pentru a facilita procesul de achiziție, oferim posibilitatea de plată în rate sau prin leasing auto. Finanțăm atât firme noi, inclusiv start-up-uri, cât și persoane fizice, cu aprobare rapidă și înmatricularea mașinii efectuată de către noi.

Pentru a-ți oferi cea mai bună ofertă de finanțare, consultanții noștri sunt disponibili să te ajute cu soluții personalizate. Mai mult, îți punem la dispoziție toate documentele necesare, precum planul de service și kilometrajul însoțit de facturi originale, raportul de daune și istoricul mașinii.

Lexus LC500 este o alegere perfectă pentru cei care apreciază luxul, performanța și siguranța pe drum. Pentru mai multe detalii și programarea unui test drive, te rugăm să ne contactezi.