Avans
Rata lunara cu TVA

Lexus Seria NX2018 2.5 Hibrid 155 cp 64.000 km

Specificatii

Marca
Lexus
Model
Seria NX
Anul fabricatiei
2018
Rulaj
64.000 km
Putere motor
155 cp
Cilindree
2.494 cmc
Combustibil
Hibrid
Transmisie
Automată
Tractiune
Integrală
Caroserie
SUV
Culoare
Albastru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €28.989

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Lexus NX300h este un SUV de lux care oferă o combinație impresionantă de tehnologie, confort și performanță. Este un vehicul perfect pentru cei care apreciază eleganța și rafinamentul, dar și pentru cei interesați de caracteristicile avansate și siguranța.

În ceea ce privește tehnologia, Lexus NX300h vine echipat cu numeroase dotări modern, printre care se numără sistemul audio de înaltă calitate, Apple Carplay, Android Auto și Bluetooth, care vă permit să vă conectați și să vă bucurați de muzica preferată sau să răspundeți la apeluri în mod hands-free. De asemenea, dispune de un sistem de navigație avansat și un monitor cu touch screen, care vă permite să accesați și să controlați funcțiile autovehiculului într-un mod ușor și intuitiv. Există, de asemenea, un port USB și posibilitatea de a încărca telefonul fără fir.

Pentru confortul dumneavoastră și al pasagerilor, acest SUV are o serie de echipamente optionale, precum climatizarea automata cu doua zone, scaune din piele încălzite pentru șofer și pasager, cotieră atât în față, cât și în spate, volan din piele multifuncțional și sistem de acces keyless entry. De asemenea, dispune de senzori de ploaie și lumini, geamuri electrice și oglinzi exterioare cu reglare electrică.

În ceea ce privește siguranța și sistemele de asistență, acest model Lexus NX300h vine cu numeroase opțiuni care vă pot ajuta să vă mențineți în siguranță pe șosea. Acestea includ pilot automat, faruri LED, senzori de parcare față și spate, cameră video pentru mersul înapoi, oglinzi exterioare electrice și rabatabile, asistenta la frânare și controlul tracțiunii. De asemenea, dispune de airbag-uri pentru șofer și pasager, dar și pentru cap și cortina spate. Sistemul de asistență la parcare vă ajută să parcați într-un mod facil și sigur.

Din punct de vedere al performanței, acest SUV vine cu jante de aliaj de 18 inch și are un motor hibrid de 2.5 litri, care dezvoltă o putere de 155 CP. Consumul de carburant este moderat, atingând valoarea de 5,8% în mediul urban și 5,5% în afara orașului.

Pentru a vă facilita achiziționarea unui astfel de autovehicul elegant și performant, Auto Geist vă oferă posibilitatea de a opta pentru finanțare prin leasing auto și de a vă bucura de avantajele oferite de acest mod de achiziționare.
Autovehiculele pot fi finanțate în leasing atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice, iar perioada maximă de finanțare este de 5 ani, cu un avans minim de 15%.
Tehnicienii noștri vă vor oferi asistență rutieră 24/7 și puteți beneficia și de posibilitatea de a vă testa și verifica autoturismul înainte de achiziție. De asemenea, livrarea acestuia poate fi realizată la domiciliu.

Pentru a obține mai multe informații despre acest autovehicul și despre modalitățile de finanțare disponibile, vă rugăm să ne contactați prin email la [email protected] sau telefonic, la numărul de telefon:

(Bogdan).

Vă informăm că informațiile despre autovehiculele pe care le oferim, precum și despre serviciile noastre, au un caracter informativ și pot apărea erori umane sau informații eronate. Pentru informații exacte și detalii suplimentare, vă recomandăm să ne contactați pentru a vă oferi informațiile necesare.