Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz Clasa A 180 2019 1.5 Diesel 116 cp 112.455 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
180
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
112.455 km
Putere motor
116 cp
Cilindree
1.461 cmc
Combustibil
Diesel
Culoare
Negr

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €20.888

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz 180 este un model emblematic al celui mai renumit producător de automobile de lux din lume. Cu o istorie bogată și o reputație incontestabilă de excelență și calitate, Mercedes-Benz continuă să ridice standardele în industria auto. Modelul 180 este o alegere populară în rândul iubitorilor de mașini, oferind un echilibru impresionant între performanță, lux și practicitate.

Când vine vorba de achiziția unei mașini, mulți oameni se confruntă cu dificultatea de a găsi o soluție de finanțare potrivită pentru nevoile lor. Din fericire, există opțiuni flexibile și convenabile disponibile pentru a face procesul de cumpărare mai ușor și mai accesibil. De la leasing auto până la finanțare auto, există o varietate de posibilități adaptate fiecărui buget și preferințe individuale.

Leasingul auto este o opțiune populară, permițându-vă să utilizați o mașină fără a o deține în totalitate. În schimbul unei sume lunare convenabile, aveți acces la o mașină nouă sau folosită, fără a vă face griji cu privire la devalorizarea acesteia sau alte responsabilități ale deținerii unui autovehicul.

Finanțarea auto este o altă soluție pentru a cumpăra mașina visurilor tale. Cu ajutorul unui credit auto, puteți obține suma necesară achiziționării unei mașini și puteți rambursa împrumutul în rate lunare. Această opțiune vă oferă libertatea de a alege modelul și anul mașinii, precum și perioada de timp în care veți returna împrumutul.

Pentru cei care preferă să aleagă leasingul auto, există o gamă largă de mașini disponibile pentru această opțiune, inclusiv modele Mercedes-Benz 180. Leasingul automobile îți oferă libertatea de a conduce o mașină nouă sau folosită fără a fi nevoie să o cumperi în totalitate. Cu un avans minim de 15% și o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani, masini in leasing devin o opțiune atractivă pentru mulți.

Pentru cei care preferă mașini second hand, există și opțiunea de a opta pentru autoutilitare second hand. Aceste mașini pot fi o alegere excelentă pentru nevoile profesionale sau personale, oferindu-vă calitate și performanță la un preț mai accesibil.

De asemenea, dacă preferați să achiziționați o mașină nouă, puteți opta pentru auto noi in leasing. Această opțiune vă oferă posibilitatea de a conduce un model Mercedes-Benz 180 nou, bucurându-vă de tehnologia de ultimă generație și de performanțele remarcabile ale acestui automobil.

Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, creditul extern poate fi o soluție excelentă pentru a obține suma necesară achiziționării unei mașini în leasing. Cu ajutorul unui credit extern, puteți beneficia de condiții avantajoase și flexibilitate în ceea ce privește rata dobânzii și durata împrumutului.

În concluzie, leasingul auto și finanțarea auto reprezintă opțiuni atractive pentru cei care vor să achiziționeze o mașină, cum ar fi modelul Mercedes-Benz 180 din anul 2019. Cu condiția ca mașina să nu fie mai veche de 5 ani, puteți beneficia de o perioadă de finanțare de până la 5 ani. Dacă mașina are între 6 și 7 ani, perioada de finanțare poate fi de maxim 4 ani, în timp ce o mașină mai veche de 8 ani poate fi finanțată pe o perioadă de maxim 3 ani. În cazul în care mașina are între 8 și 9 ani, puteți beneficia de o perioadă de finanțare de 2 ani, iar dacă este mai veche de 9 ani, puteți obține un împrumut pe o perioadă de 1 an.
Astfel, indiferent de preferințele și nevoile tale, există opțiuni de finanțare potrivite pentru a-ți ajuta să îți îndeplinești visul de a conduce un Mercedes-Benz 180.