Avans
Rata lunara cu TVA

Mercedes-Benz Clasa A 2002020 1.4 Benzină 163 cp 43.500 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
200
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
43.500 km
Putere motor
163 cp
Cilindree
1.332 cmc
Combustibil
Benzină
Transmisie
Automată
Tractiune
Spate
Caroserie
Berlină
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €35.260

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Marca Mercedes-Benz și modelul 200, anul de fabricație 2020, pun la dispoziție o serie de dotări și caracteristici care asigură siguranța, confortul și funcționalitatea pentru orice șofer. Acestea sunt esențiale pentru a-ți asigura o experiență de conducere de top.

Dotările generale includ Android Auto și Apple CarPlay, care îți permit să te conectezi cu ușurință la smartphone-ul tău și să accesezi aplicațiile preferate direct pe ecranul mașinii. Funcția de apelare automată în caz de urgență este o caracteristică de siguranță importantă, care poate salvă vieți în situații neașteptate.

Asistența fază lungă te ajută să conduci în condiții de vizibilitate redusă, asigurând în același timp siguranța celorlalți participanți la trafic. Asistența la schimbarea benzii te notifică dacă părăsești accidental banda de circulație, prevenind astfel accidentele.

Dotări precum avertizarea în caz de accident, filtrele de particule și frânarea automată în caz de urgență sunt concepute pentru a-ți asigura siguranța și a preveni eventualele coliziuni. În plus, mașina beneficiază de un sistem avansat de monitorizare a presiunii în anvelope, care te ajută să rămâi în siguranță și să economisești combustibil.

Confortul este de asemenea o prioritate pentru Mercedes-Benz 200. Scaunele încălzite și suportul lombar reglabil îți oferă confort în lungi călătorii. Volanul multifuncțional, îmbrăcat în piele, îți permite să controlezi ușor diferitele funcții ale mașinii.

În plus, mașina este echipată cu un sistem de navigație și un sound system de înaltă calitate, care îți oferă o experiență de conducere plăcută. Sistemul de control al vitezei și funcția de pornire/oprire automată îți asigură un consum eficient de combustibil.

Aceasta este o mașină second-hand, însă în stare excelentă, cu ITP nou și manual de service inclus. Garanția asigurată te protejează de eventuale neplăceri și costuri suplimentare.

Aceste dotări și caracteristici fac din Mercedes-Benz 200 o opțiune atractivă pentru cei care caută confort, siguranță și fiabilitate. Cu un avans minim de 15%, poți avea această mașină prin leasing auto sau prin finanțare auto, pentru o perioadă de maxim 5 ani.

Pentru detalii suplimentare, te rugăm să ne contactezi și vom fi bucuroși să răspundem la întrebările tale legate de leasingul auto sau finanțarea auto.