Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz Clasa A 200 2020 2.0 Diesel 150 cp 33.300 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
200
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
33.300 km
Putere motor
150 cp
Cilindree
1.950 cmc
Combustibil
Diesel
Transmisie
Automată
Tractiune
Spate
Caroserie
Berlină
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €30.950

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

"Dotările generale ale acestui autovehicul Mercedes-Benz model 200 anul 2020 sunt extrem de variate și oferă o experiență de conducere sigură și confortabilă. Printre dotările generale se numără: ABS, apel automat în caz de urgență, asistență la pornirea în rampă, asistență schimbare bandă, avertizare în caz de accident, avertizare în caz de oboseală, Bluetooth, computer de bord, control vocal, dispozitiv antidemaraj electric, ESP, filtru de particule, frânare în caz de urgență, geamuri electrice, închidere centralizată, Isofix, jante de aliaj, caroserie metalică, monitorizare presiune anvelope, oglindă retrovizoare cu întunecare automată, oglinzi laterale electrice, recunoaștere semne rutiere, scaune încălzite, senzor de lumini, senzor de ploaie automat, servodirecție, sistem de mâini libere, sistem de control al tracțiunii, sistem de control al vitezei, sistem de pornire/oprire automată, sistem de navigație, suport cot, touchscreen, port USB, vehicul pentru nefumători, volan cu padele, volan îmbrăcat în piele, volan multifuncțional, WLAN/WiFi hotspot.

Pe lângă dotările generale, autovehiculul vine și cu dotări specifice, cum ar fi airbag-uri față și laterale pentru o protecție sporită în caz de accident, asistent de parcare cu cameră și sisteme de direcție automată, clasă de emisii Euro6d, vehicul second-hand, culoare interioară neagră, faruri LED, material interior parțial din piele, patru sau cinci uși, pilot automat cu regulator de viteză, sistem de climatizare cu aer condiționat automat și sticker de emisii de nivel 4 (verde).

Acest autovehicul Mercedes-Benz model 200 anul 2020 poate fi achiziționat prin leasing auto sau finanțare auto. Leasingul auto este o modalitate convenabilă pentru a deveni proprietarul unei mașini de lux precum aceasta. Prin leasing auto, puteți beneficia de avantajele utilizării mașinii fără a plăti costul integral. Dacă sunteți interesat de leasing, pentru a achiziționa acest autovehicul trebuie să aveți un avans de minimum 15% și puteți încheia un contract de leasing pe o perioadă cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii.

De asemenea, puteți opta și pentru finanțarea auto. Creditul auto este o soluție flexibilă pentru a achiziționa această mașină Mercedes-Benz. Cu un credit auto, puteți beneficia de confortul și eleganța unei mașini de lux fără a plăti costul integral într-o singură tranșă. Pentru a obține un credit auto, trebuie să îndepliniți cerințele specifice ale băncii sau instituției financiare și să aveți o perioadă de rambursare a creditului cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii.

În concluzie, acest autovehicul Mercedes-Benz model 200 anul 2020 este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să se bucure de performanță și lux. Datorită dotărilor generale și specifice, acesta oferă siguranță, confort și tehnologie de ultimă generație. Pentru a obține această mașină în leasing sau prin finanțare, asigurați-vă că îndepliniți cerințele de avans și perioadele de finanțare menționate anterior. Cu o astfel de mașină, puteți beneficia de experiența de conducere premium oferită de Mercedes-Benz și de satisfacția de a deține un autovehicul de lux."

Așa cum am menționat anterior, unele specificații tehnice (cum ar fi vechimea mașinii) pot influența opțiunile de finanțare disponibile. Vă rugăm să luați în considerare aceste aspecte atunci când solicitați un leasing auto sau finanțare auto.