Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz AMG 43 GT2019 3.0 Benzină 367 cp 85.000 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
43 GT
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
85.000 km
Putere motor
367 cp
Cilindree
2.998 cmc
Combustibil
Benzină
Transmisie
Automată
Tractiune
Integrală
Caroserie
Sedan
Culoare
Albastru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €98.996

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz AMG 43 GT 2019, 3.0 benzină, 367 CP, 85.000 km - 98.996 EUR - leasing auto-TVA deductibil.

Echipa noastră vă pune la dispoziție o gamă variată de opțiuni de finanțare auto, inclusiv leasing auto, leasing extern, credit auto și credit extern, leasing financiar sau operativ. Oferim oferte personalizate adaptate nevoilor și cerințelor dumneavoastră.

Acest automobil Mercedes-Benz AMG 43 GT, din anul 2019, este echipat cu un motor de 3.0 litri pe benzină, care dezvoltă 367 de cai putere. A parcurs 85.000 km și beneficiază de o cutie de viteze automată.

Autoturismul este disponibil pe stoc la sediul nostru din Timișoara. Dispune de tracțiune integrală 4x4 și este prevăzut cu diverse dotări specifice, cum ar fi asistentul de parcare cu cameră de vizionare și interiorul realizat din piele integrală de culoare bej.

Vă putem oferi posibilitatea să achiziționați acest autovehicul prin intermediul unui contract de leasing auto sau de finanțare prin credit auto. Avansul minim necesar este de 15%, iar perioada maximă de finanțare poate fi cuprinsă între 1 și 5 ani.

Având în vedere criteriile de finanțare, acest autoturism Mercedes-Benz nu trebuie să fie mai vechi de 5 ani pentru a putea beneficia de o perioadă de finanțare de 5 ani. Dacă mașina are o vechime mai mare de 6 ani, perioada de finanțare se reduce la 4 ani. Pentru mașinile mai vechi de 7 ani, perioada de finanțare poate fi de maxim 3 ani. Pentru cele mai vechi de 8 ani, perioada de finanțare este de 2 ani, iar pentru cele mai vechi de 9 ani, putem asigura finanțarea pe o perioadă de 1 an.

Pentru mai multe informații și detalii despre această ofertă, vă rugăm să ne contactați.