Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz AMG 53 GT 2019 3.0 Benzină 435 cp 94.900 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
53 GT
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
94.900 km
Putere motor
435 cp
Cilindree
2.999 cmc
Combustibil
Benzină
Transmisie
Automată
Tractiune
Spate
Caroserie
Sedan
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €105.900

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

MERCEDES-BENZ AMG 53 GT 2019 3.0 BENZINĂ 435 CP 94.900 KM - 107.900 EUR - LEASING AUTO-TVA DEDUCTIBIL

Echipa noastră vă oferă diverse opțiuni de finanțare auto - leasing auto, leasing extern, credit auto și credit extern, leasing financiar sau operational - cu posibilitatea obținerii unor oferte personalizate adaptate cerințelor și necesităților dumneavoastră.

Acest Mercedes-Benz AMG 53 GT din 2019 este echipat cu un motor pe benzină de 3.0 litri, care dezvoltă o putere de 435 CP. Autoturismul are un kilometraj de 94.900 km și o cutie de viteze automată.

Dotările generale ale automobilului includ Android Auto, Apelare automată în caz de urgență, Apple CarPlay, Asistență față lungă, Asistență schimbare bandă, Avertizare în caz de accident, Bluetooth, Ceasuri de bord digitale, Frânare în caz de urgență, Hayon portbagaj electric, Head up display, Isofix, Jante de aliaj, Lumină ambientală, Monitor unghi mort, Plafon panoramic din sticlă, Proiectoare ceață, Recunoaștere semne rutiere, Reglare electrică a scaunelor, Scaune cu masaj, Scaune încălzite, Scaune ventilate, Suport lombar, Touchscreen, Tracțiune 4x4, Trapă decapotabilă și Volan cu padele.

Automobilul dispune și de dotări specifice, printre care Asistent parcare cu cameră 360°, Culoare interior: Negru, Lumini față cu faruri LED, Material interior din piele integrală, Pilot automat cu Adaptive Cruise Control și Sistem de climatizare automatică cu 2 zone.

Autoturismul este disponibil în stocul nostru și poate fi livrat imediat.

Dotările opționale ale acestui autoturism includ vopsea Designo Magno Black/Night, pachetul Night, head-up display, sistemul audio Burmester, scaune electrice cu memorie, funcție de masaj, încălzire și ventilare, centuri Designo galben, volan AMG din microfibră cu funcție electrică și Performance Switch & Control, eleron Supersport GT 63S, memorie pentru scaunul șoferului, volan și oglinzi, trapă decapotabilă, scaune dinamice față cu funcție de masaj, suspensie Airmatic Dual Control cu perne de aer, faruri ILS/Multibeam, elemente de interior din carbon lucios, cameră pentru vedere panoramică de 360°, asistent de distanță (i.e., limitator, pilot automat adaptiv, menținere a benzii și frânare automată), funcție de intrare/ieșire ușoară, asistent unghi mort, asistent semne de circulație, asistent activ la frânare (adica DISTRONIC+), menținerea benzii, pachetul Keyless-GO, pachetul de asistență pentru conducere, pachetul pentru oglinzi, pachetul antifurt, inscripții praguri AMG iluminate, capotă cu protecție activă pentru pietoni, etrieri AMG de culoare aurie și pachetul de asistență la parcare.

Acest autoturism Mercedes-Benz este disponibil pe stoc la sediul nostru din Brașov și poate fi finanțat prin sistemul de leasing auto. Avansul minim pentru finanțare este de 15% din prețul de achiziție, iar perioada maximă de finanțare este cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii. În cazul în care mașina are o vechime mai mare de 5 ani, putem finanța doar pe o perioadă de 4 ani. Pentru mașini mai vechi de 6 ani, perioada de finanțare maximă este de 3 ani. Pentru mașini mai vechi de 7 ani, perioada maximă de finanțare este de 2 ani. Iar în cazul în care mașina are o vechime mai mare de 8 ani, o putem finanța doar pe o perioadă de 1 an.

Dacă sunteți interesat de acest autoturism, vă rugăm să ne contactați pentru mai multe detalii și pentru a afla oferta noastră de finanțare auto.