Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz Clasa B 200 2015 2.0 115 cp 80.000 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
200
Anul fabricatiei
2015
Rulaj
80.000 km
Putere motor
115 cp
Cilindree
1.991 cmc
Transmisie
Automată
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €18.171

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz 200 din anul 2015 este o mașină dotată cu multiple opțiuni și tehnologii moderne. Aceasta poate fi achiziționată prin intermediul unui leasing auto, oferindu-vă posibilitatea de a beneficia de toate dotările sale fără a investi în mod direct suma totală necesară. Finanțarea auto prin leasing este o opțiune ideală pentru cei care doresc să conducă un autovehicul de înaltă calitate, fără a face o plată inițială mare.

Datorită varietății de optiuni și echipamente, mașina Mercedes-Benz 200 oferă o experiență confortabilă și sigură la volan. Aceasta este echipată cu un motor puternic și eficient, cu o capacitate cilindrică de 2 litri, astfel asigurând un consum redus de combustibil și o performanță excelentă.

Dotările mașinii includ numeroase caracteristici avansate, precum sistemul de navigare integrat, controlul de croazieră, sistemul audio și computerul de bord, care vă oferă toate informațiile necesare în timp real. De asemenea, mașina dispune de radio și CD player, oferindu-vă posibilitatea de a asculta muzica preferată în timpul călătoriilor.

Sistemul de parcare automată (autodirecție) facilitează parcarea în spații înguste sau greu accesibile, iar senzorii de parcare din față și din spate asigură o manevrare ușoară și sigură. În plus, sistemul de avertizare privind pierderea presiunii în anvelope și controlul tracțiunii contribuie la siguranța și stabilitatea autovehiculului.

Mașina este echipată cu multiple sisteme de asistență, precum ajutor pentru pornirea în deal și asistență la frânarea de urgență, asigurând siguranța dumneavoastră și a pasagerilor în orice situație. Sistemul de avertizare a coliziunii și detecția oboseală sunt caracteristici suplimentare care vă oferă o condu