Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz Clasa B 200 2015 2.0 Benzină 115 cp 80.000 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
200
Anul fabricatiei
2015
Rulaj
80.000 km
Putere motor
115 cp
Cilindree
1.991 cmc
Combustibil
Benzină
Transmisie
Automată
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €18.171

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz 200 este un model de vehicul fabricat de Mercedes-Benz în anul 2015. Această mașină vine cu o serie de dotări și opțiuni care o fac o alegere excelentă pentru cei care sunt în căutarea unei mașini cu un nivel ridicat de confort și performanță.

Mașina vine cu un număr de uși de 4, oferindu-vă acces ușor și comod la interiorul său. Consumul urban al acestei mașini este de aproximativ 6 litri la 100 de kilometri, în timp ce în afara orașului acesta scade la aproximativ 3.3 litri la 100 de kilometri.

Mercedes-Benz 200 vine cu un număr de viteze de 7, permițându-vă să schimbați treptele de viteză în mod fluid și fără efort. Această mașină are un sistem de motorizare Euro 4, asigurându-vă că acesta se află în conformitate cu cele mai recente norme de mediu.

Printre dotările interioare ale Mercedes-Benz 200, se numără un sistem audio de înaltă calitate, un computer de bord care vă oferă informații utile despre performanța mașinii și sistemul de navigare care vă ajută să ajungeți la destinație cu ușurință și în siguranță.

Această mașină vine, de asemenea, cu unele dotări și opțiuni de siguranță, precum controlul de croazieră care vă permite să mențineți o viteză constantă, lumini de zi, ajutor pentru pornirea în deal și avertisment privind pierderea presiunii în anvelope.

Pentru un plus de confort și divertisment, Mercedes-Benz 200 este echipat cu Bluetooth și este compatibil cu MP3, permițându-vă să vă conectați dispozitivele mobile și să ascultați muzica preferată.

Această mașină vine și cu o serie de dotări exterioare, precum jante din aliaj, faruri xenon și oglinzi reglabile electric. De asemenea, beneficiați de ABS (sistem de frânare antiblocare), ESP (program electronic de stabilitate) și controlul tracțiunii, care asigură o experiență de condus sigură și stabilă.

Mercedes-Benz 200 vine cu un interior confortabil și spațios, cu scaune încălzite în față și aer condiționat, asigurându-vă că veți avea parte de confort în timpul călătoriilor dumneavoastră. De asemenea, beneficiați de geamuri electrice față, care vă permit să ajustați ușor și rapid înălțimea lor.

Această mașină vine, de asemenea, cu un sistem de închidere centralizată (electronică), senzor de lumină și senzor ploaie, care asigură o experiență de condus mai ușoară și mai convenabilă.

Pentru a garanta siguranța dumneavoastră și a pasagerilor dumneavoastră, Mercedes-Benz 200 vine cu airbag pentru șofer, airbag pentru pasager, airbag lateral și airbag pentru cap. Aceste airbag-uri asigură o protecție suplimentară în cazul unui accident.

Mercedes-Benz 200 este, de asemenea, echipat cu un sistem avansat de asistență la frânare de urgență și un sistem de avertizare a coliziunilor, care vă ajută să vă mențineți în siguranță pe șosele.

Această mașină deține un motor puternic și eficient, care vă oferă o performanță excelentă și o economie de combustibil impresionantă.

Pentru a achiziționa această mașină, aveți opțiunea de a o finanța prin leasing auto sau credit auto. Indiferent de opțiunea aleasă, avansul minim este de 15% din prețul de achiziție al mașinii. Perioada maximă de finanțare este cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vârsta mașinii.

Dacă sunteți în căutarea unui vehicul de încredere, Mercedes-Benz 200 este o alegere excelentă. Această mașină oferă un nivel ridicat de confort, performanță și siguranță.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unui autoturism nou sau second-hand, în leasing sau prin finanțare, Mercedes-Benz 200 este o opțiune demnă de luat în considerare.