Avans
Rata lunara cu TVA

Mercedes-Benz Clasa B 2202019 2.0 190 cp 66.242 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
220
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
66.242 km
Putere motor
190 cp
Cilindree
1.991 cmc
Culoare
Negru metalizat

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €26.718

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz este una dintre cele mai cunoscute marci de masini din lume, recunoscuta pentru calitatea si performanta vehiculelor sale. Unul dintre modelele sale populare este Mercedes-Benz 220, care este disponibil in anul 2019. Daca sunteti interesat sa achizitionati acest model, aveti posibilitatea sa optati pentru diferite optiuni de finantare, cum ar fi leasing auto sau credit auto.

Leasingul auto este o metoda populara de a achizitiona o masina, care implica plata unei rate lunare pentru utilizarea autovehiculului, in timp ce masinile in leasing sunt de obicei de la firmele de leasing automobile. Aceasta optiune ofera avantaje precum posibilitatea de a beneficia de un autovehicul nou si de a-l utiliza pe o perioada determinata de timp, fara a trebui sa va faceti griji cu privire la reparatii sau deprecierea valorii autovehiculului.

O alta optiune de finantare este creditul auto, care implica obtinerea unui imprumut pentru achizitionarea masinii. Acesta poate fi obtinut de la o institutie financiara, care va permite sa achizitionati masina dorita si sa o platiti treptat, in rate lunare. Alegerea intre leasing auto si credit auto depinde de preferintele si situatia financiara a fiecarui client.

Daca va ganditi sa achizitionati o masina Mercedes-Benz 220 anul 2019, aveti posibilitatea sa optati atat pentru masini noi, cat si pentru masini second hand. Cele din urma sunt o optiune buna pentru cei care doresc sa beneficieze de un pret mai accesibil si de caracteristicile specifice Mercedes-Benz. Autoutilitarele second hand sunt, de asemenea, o alternativa pentru cei care au nevoie de un vehicul utilitar, care poate fi folosit in diverse scopuri.

Pentru a beneficia de finantare auto, este important sa tineti cont de anumite conditii. In cazul masinilor Mercedes-Benz 220 anul 2019, conditia de finantare este ca autovehiculul sa nu fie mai vechi de 5 ani pentru a putea fi finantat pe o perioada de 5 ani. Daca masina este mai veche de 6 ani, perioada maxima de finantare poate fi de 4 ani. Daca are mai mult de 7 ani, perioada de finantare poate fi maxim de 3 ani, iar daca este mai veche de 8 ani, masina poate fi finantata pe o perioada de maxim 2 ani. In cazul masinilor ce au mai mult de 9 ani se poate obtine finantare doar pe anul curent.

In ceea ce priveste avansul, este necesar un avans de minim 15% din valoarea masinii pentru a putea beneficia de finantare. Acesta poate varia in functie de institutia financiara si de negocierile facute cu aceasta.

Pentru a gasi cea mai buna oferta de finantare auto pentru masina Mercedes-Benz 220 anul 2019, este recomandat sa comparati ofertele si sa discutati cu mai multe institutii financiare pentru a obtine cele mai bune conditii si rate de dobanda. Astfel, veti putea achizitiona masina dorita in conditii avantajoase si veti putea bucura de confortul si performanta oferite de un autovehicul Mercedes-Benz.