Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz Clasa C 180 2019 1.6 156 cp 164.271 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
180
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
164.271 km
Putere motor
156 cp
Cilindree
1.595 cmc
Caroserie
Break
Culoare
Negru metalizat

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €17.038

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz 180 este un model care a intrat în atenția pasionaților de automobile în anul 2019. Dacă sunteți interesat să achiziționați această mașină, aveți opțiunea de a o cumpăra printr-un sistem de leasing auto sau de a beneficia de o finanțare prin intermediul unui credit auto.
Masinile in leasing sunt o soluție atrăgătoare pentru mulți clienți, deoarece oferă posibilitatea de a utiliza o mașină nouă fără a o achiziționa în totalitate. Prin intermediul unui leasing auto, aveți posibilitatea de a plăti un avans de minim 15% și de a încheia un contract pentru o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani.

Această mașină marca Mercedes-Benz nu trebuie să fie mai veche de 5 ani pentru a putea fi finanțată pe o perioadă de 5 ani. Cu toate acestea, dacă mașina are între 6 și 8 ani, perioada maximă de finanțare scade în funcție de vechimea acesteia. Astfel, o mașină cu o vechime de 6 ani poate fi finanțată pe o perioadă de maxim 4 ani, iar o mașină mai veche de 7 ani poate fi finanțată pe o perioadă de maxim 3 ani. În cazul în care mașina are între 8 și 9 ani, perioada de finanțare scade la 2 ani, iar pentru mașinile mai vechi de 9 ani, finanțarea se poate obține doar pe o perioadă de 1 an.

Indiferent de opțiunea aleasă, fie că este vorba despre leasing auto sau finanțare prin intermediul unui credit auto, este important să evaluați atent opțiunile disponibile și să vă asigurați că ați luat în considerare toate aspectele financiare și contractuale implicate.

Dacă optați pentru un leasing auto, veți putea utiliza mașina în schimbul unei plăți periodice, în funcție de durata contractului și de valoarea mașinii. La sfârșitul perioadei contractuale, aveți opțiunea de a cumpăra mașina sau de a o returna. Un avantaj al leasingului auto este că nu veți avea grija devalorizării masinii și veți beneficia de confortul unei mașini noi.

Dacă doriți să achiziționați o mașină în leasing sau prin intermediul unui credit auto, puteți alege și dintre variantele de mașini second hand sau autoutilitare second hand. Acestea pot fi o opțiune mai avantajoasă din punct de vedere financiar, în special dacă sunteți în căutarea unui raport calitate-preț excelent.

O altă opțiune pe care o puteți lua în calcul este achiziționarea unei mașini noi în leasing. Aceasta vă va oferi satisfacția de a conduce o mașină la ultimele standarde tehnologice și de siguranță.

Dacă sunteți interesat de o astfel de achiziție, vă recomandăm să contactați un consultant specializat în leasing automobile sau finanțări auto pentru a vă oferi toate informațiile necesare și a vă oferi cea mai bună ofertă adaptată nevoilor dumneavoastră financiare.