Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz Clasa C 180 2019 1.6 Diesel 122 cp 70.213 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
180
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
70.213 km
Putere motor
122 cp
Cilindree
1.597 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Break
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €21.989

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz este un producător de mașini de lux de încredere, iar modelul 180 este un exemplu remarcabil al excelenței lor în design și performanță. Această mașină, lansată în anul 2019, reprezintă o alegere excelentă pentru cei care caută un automobil rafinat și fiabil.

Pentru a vă ajuta să vă îndepliniți visul de a avea acest superb model Mercedes-Benz 180, vă oferim o gamă variată de opțiuni de finanțare. Indiferent dacă doriți să alegeți leasing auto sau credit auto, suntem pregătiți să vă oferim soluția potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

Cu opțiunea de leasing auto, aveți posibilitatea de a conduce acest model Mercedes-Benz 180 fără a fi nevoie să plătiți întreaga sumă într-o singură tranșă. În schimb, veți plăti un avans de minim 15% și veți beneficia de o perioadă de finanțare flexibilă cuprinsă între 1 și 5 ani. Acest lucru vă oferă confortul de a putea achiziționa mașina dorită fără a necesita un buget mare pe termen scurt.

În cazul în care preferați opțiunea de credit auto, puteți obține finanțarea necesară pentru a achiziționa acest model Mercedes-Benz 180. Similar cu leasingul auto, va trebui să plătiți un avans de minim 15%, iar perioada de finanțare este, de asemenea, flexibilă între 1 și 5 ani. Cu toate acestea, în cazul unui credit auto, veți deveni proprietarul mașinii încă de la început.

Indiferent de opțiunea de finanțare pe care o alegeți, masina trebuie să fie înregistrată în numele dumneavoastră și nu trebuie să fie mai veche de 5 ani pentru a o putea finanța pe încă 5 ani. În cazul în care mașina are între 6 și 7 ani, finanțarea poate fi obținută doar pe o perioadă de 4 ani. Pentru mașinile cu vechime între 8 și 9 ani, perioada de finanțare disponibilă este de maxim 3 ani. În cazul în care mașina are mai mult de 9 ani, putem oferi finanțare doar pe o perioadă de 2 ani.

Avem, de asemenea, o gamă largă de opțiuni pentru cei care sunt interesați de autoturisme second hand sau autoutilitare second hand. Aceste opțiuni pot fi o alegere excelentă pentru cei care doresc să obțină un vehicul de calitate la un preț mai accesibil.

În concluzie, dacă sunteți în căutarea unui mod convenabil de a vă achiziționa un automobil Mercedes-Benz 180 din anul 2019, sunteți la locul potrivit. Leasingul auto și creditul auto sunt opțiunile ideale pentru a vă transforma visul în realitate. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe detalii despre finanțarea auto și pentru a programa o vizită la showroomul nostru.