Avans
Rata lunara cu TVA

Mercedes-Benz Clasa C 2002017 2.0 Benzină 184 cp 59.000 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
200
Anul fabricatiei
2017
Rulaj
59.000 km
Putere motor
184 cp
Cilindree
1.991 cmc
Combustibil
Benzină
Transmisie
Automată
Caroserie
Sport
Culoare
Argintiu

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €32.500

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz este una dintre cele mai cunoscute și prestigioase mărci de automobile din lume. Modelul 200, fabricat în anul 2017, este un exemplu de eleganță și performanță. Această mașină vine echipată cu dotări generale excelente, cum ar fi tracțiunea integrală 4x4, pentru a vă oferi siguranță și stabilitate pe orice tip de teren.

Pentru a ajuta la parcarea facilă a acestui automobil, beneficiați de sistemul de asistență la parcare, cu cameră de bord. Cu ajutorul acestei funcții, puteți manevra cu ușurință și puteți evita eventualele surprize neplăcute în timpul manevrelor de parcare.

Interiorul este finisat într-o culoare elegantă, negru, care conferă un aspect premium și luxos masinii. Materialul interior este parțial piele, asigurând confortul și rafinamentul caracteristic mărcii Mercedes-Benz.

Atunci când vine vorba de leasing auto sau finanțare auto, experții noștri sunt pregătiți să vă ofere cele mai bune soluții. Noi înțelegem că achiziționarea unei mașini poate reprezenta o investiție semnificativă, de aceea vă oferim opțiunea leasingului auto. Cu ajutorul acestui sistem, puteți conduce mașina dorită, fără a fi nevoie să achitați costurile în totalitate în avans.

Pentru a vă asigura că puteți beneficia de avantajele leasingului auto, este necesar să achitați un avans de minim 15% din valoarea totală a mașinii. Perioada maximă de finanțare este cuprinsă între 1 și 5 ani, pentru a vă oferi flexibilitate în funcție de nevoile dumneavoastră financiare.

În cazul în care sunteți interesat de un model Mercedes-Benz 200 din anul 2017, trebuie să menționăm că acesta trebuie să îndeplinească anumite criterii de finanțare. Anul de fabricație al mașinii nu trebuie să fie mai vechi de 5 ani, astfel încât să putem oferi o finanțare pe încă 5 ani.

Dacă mașina are o vechime de peste 6 ani, putem oferi finanțare doar pe o perioadă de 4 ani. În cazul în care mașina are o vechime mai mare de 7 ani, perioada de finanțare maximă este de 3 ani. Dacă mașina are o vechime mai mare de 8 ani, putem oferi finanțare doar pe o perioadă de 2 ani. Iar dacă mașina are o vechime mai mare de 9 ani, putem oferi finanțare doar pe o perioadă de 1 an.

Dacă sunteți interesat de un credit auto sau de a afla mai multe informații despre posibilitățile de leasing auto, sunați-ne sau vizitați-ne la sediul nostru. Echipa noastră de experți este pregătită să vă ofere toate detaliile de care aveți nevoie pentru a face cea mai bună alegere în ceea ce privește finanțarea automobilului dorit.

Achiziționarea unei mașini, fie că este vorba de un model second hand sau nou, poate fi o decizie importantă. Cu ajutorul nostru, puteți obține finanțarea necesară pentru a vă bucura de confortul și performanța unui automobil Mercedes-Benz.