Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz Clasa C 200 2019 1.6 Diesel 160 cp 123.868 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
200
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
123.868 km
Putere motor
160 cp
Cilindree
1.597 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Break
Culoare
Argintiu metalizat

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €20.888

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz este un producător de automobile de lux, recunoscut la nivel mondial pentru calitatea și inovația modelelor sale. Unul dintre modelele pe care compania le oferă este Mercedes-Benz 200, un automobil cu design sofisticat și performanțe remarcabile. Anul de fabricație al acestui model este 2019, ceea ce înseamnă că este relativ nou și beneficiază de ultimele tehnologii și caracteristici.

Dacă vă doriți să achiziționați acest superb automobil, există mai multe opțiuni de finanțare disponibile. O variantă populară este leasingul auto, care vă permite să utilizați mașina fără să fiți nevoit să o cumpărați integral. leasingul auto presupune un avans de minim 15% din valoarea mașinii și o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani.

Pentru a vă oferi cât mai multe opțiuni, vă oferim și posibilitatea de a achiziționa automobile în leasing, fie că este vorba de autoturisme noi sau second-hand. Dacă sunteți interesat de un vehicul second-hand, puteți alege dintre autoturismele Mercedes-Benz disponibile pe piață. Acestea sunt autoturisme care au fost utilizate anterior, însă sunt în stare bună și funcționează perfect.

O altă opțiune de finanțare este creditul auto, care vă permite să achiziționați mașina direct, iar plata se efectuează în rate lunare. Însă, în cazul creditului extern, aveți nevoie de o analiză a situației financiare și de garanții corespunzătoare.

Când vine vorba de finanțarea unui automobil în leasing, este important de menționat că mașina trebuie să aibă o vechime de maxim 5 ani pentru a o putea finanța pe încă 5 ani. În situația în care mașina are între 6 și 7 ani, perioada de finanțare maximă este de 4 ani. Pentru automobile cu vechime cuprinsă între 8 și 9 ani, perioada de finanțare poate fi de 2 ani. În fine, dacă mașina are mai mult de 9 ani, acesta poate fi finanțată doar pe o perioadă de un an.

În concluzie, oricare dintre opțiunile de finanțare auto - leasing auto sau credit auto - vă oferă posibilitatea de a achiziționa un superb Mercedes-Benz 200, modelul anului 2019. Decizia finală depinde de preferințele și nevoile dumneavoastră, precum și de situația financiară. Pentru orice detalii suplimentare, vă stăm la dispoziție.