Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz Clasa C 200 2019 1.6 Diesel 160 cp 163.012 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
200
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
163.012 km
Putere motor
160 cp
Cilindree
1.597 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Break
Culoare
Argintiu metalizat

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €19.789

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

"Mercedes-Benz 200 este un model elegant si performant, reprezentativ pentru renumita marca germana. Anul de fabricatie al acestei masini este 2019, ceea ce o face un autovehicul relativ nou si modern. Cu ajutorul nostru, aveti posibilitatea de a achizitiona acest model prin intermediul unui leasing auto sau a unei finantari auto avantajoase.

Suntem constienti ca achizitia unei masini este o decizie importanta, iar noi ne straduim sa oferim clientilor nostri cele mai bune solutii de finantare. Indiferent daca optati pentru leasing auto sau finantare, masina Mercedes-Benz 200 poate fi a voastra, beneficiind de avantajele unui leasing automobile sau a unui credit auto potrivit nevoilor dumneavoastra.

Cu ajutorul unui leasing auto, puteti beneficia de numeroase avantaje, precum flexibilitate in plata, costuri reduse si posibilitatea de a avea mereu masina dorita. Avansul minim reprezinta 15% din valoarea masinii, iar perioada de finantare poate varia intre 1 si 5 ani, in functie de anul de fabricatie al masinii. In cazul in care aceasta are mai mult de 5 ani, finantarea se poate realiza pe o perioada de maxim 4 ani.

De asemenea, puteti opta si pentru finantarea prin credit auto. In acest caz, puteti achizitiona masina pe care o doriti si plati in rate lunare convenabile. Creditul extern este o alta varianta pe care o punem la dispozitie. Pentru a beneficia de aceasta optiune, nu trebuie decat sa ne contactati si sa ne dati detalii suplimentare.

Indiferent daca doriti sa achizitionati un autoturism nou sau unul second hand, putem gasi cea mai buna solutie pentru dumneavoastra. Pe langa masinile noi disponibile in lesing, avem si o gama variata de autoutilitare second hand, care pot fi achizitionate prin intermediul finantarii auto.

Masina Mercedes-Benz 200 este potrivita atat pentru cei care prefera un model nou, cat si pentru cei care cauta o autoutilitara second hand, fiind un vehicul versatil si fiabil. Va oferim posibilitatea de a alege daca doriti sa achizitionati un autoturism nou in lesing sau unul second hand, in functie de nevoile dumneavoastra.

Nu ratati ocazia de a deveni posesorul unui autoturism Mercedes-Benz 200, indiferent daca optati pentru leasing auto sau finantare auto. Oferim consultanta gratuita si va stam la dispozitie cu toate informatiile de care aveti nevoie pentru a face cea mai buna alegere.

Pentru a afla mai multe detalii legate de modalitatea de finantare a masinii Mercedes-Benz 200, sunati-ne la numarul de telefon afisat pe site-ul nostru sau veniti direct la sediul nostru. Echipa noastra de profesionisti va ofera solutii personalizate, adaptate nevoilor dumneavoastra."