Avans
Rata lunara cu TVA

Mercedes-Benz Clasa C 2002022 1.5 Benzină 204 cp 28.105 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
200
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
28.105 km
Putere motor
204 cp
Cilindree
1.496 cmc
Combustibil
Benzină
Transmisie
Automată
Caroserie
Berlină
Culoare
Argintiu

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €40.440

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz 200 din anul 2022 vine cu o mulțime de dotări generale și specifice care să vă asigure confortul și siguranța pe drum. Cu opțiuni tehnologice moderne și design elegant, această mașină este o alegere excelentă pentru cei în căutarea unei experiențe de conducere superioare.

Dotările generale includ un sistem avansat de asistență la conducere, cum ar fi asistența la pornire în rampă și asistența la schimbarea benzii, care vă ajută să vă mențineți în siguranță pe drum. De asemenea, veți beneficia de avertizare în caz de accident și avertizare în caz de oboseală, care vă vor proteja și vă vor alerta în situații neprevăzute.

Sistemul de infotainment este dotat cu Android Auto și Apple CarPlay, permițându-vă să conectați telefonul inteligent și să accesați diverse aplicații și funcții pe ecranul tactil al mașinii. De asemenea, veți avea la dispoziție Bluetooth și un computer de bord pentru a vă oferi informațiile necesare pe parcursul călătoriei.

Această mașină vine echipată cu un sistem avansat de siguranță, inclusiv ABS și ESP, pentru a vă asigura o frânare sigură și o manevrabilitate excelentă. Farurile cu faza lungă fără orbire și monitorul unghiului mort vă oferă vizibilitate sporită, în timp ce sistemul de control al tracțiunii vă ajută să mențineți controlul asupra mașinii în condiții dificile.

Pentru a vă oferi un confort sporit, Mercedes-Benz 200 vine cu scaune încălzite și dotări suplimentare precum suport lombar și cotiere, pentru a vă sprijini în timpul călătoriei. Geamurile electrice și închiderea centralizată fac parte din dotările standard, în timp ce oglinda retrovizoare cu întunecare automată și sistemul de navigație vă ajută să vă orientați fără efort.

Cu opțiuni precum încărcare wireless a telefonului și USB port, veți putea să vă mențineți dispozitivele conectate pe parcursul călătoriei. De asemenea, jantele de aliaj și lumina ambientală adaugă un aspect modern și elegant mașinii.

Mercedes-Benz 200 vine cu dotări specifice care îmbunătățesc și mai mult experiența dumneavoastră de conducere. Airbag-urile față și laterale asigură o protecție suplimentară în caz de impact, iar sistemul de asistență la parcare, inclusiv camera și asistența pentru parcarea în față și în spate, vă ajută să vă parcați cu ușurință.

Aceasta este o masina de categorie Euro6d-TEMP, ceea ce înseamnă că respectă cele mai recente norme de emisii. Cu condiția de a fi în stare tehnică corespunzătoare și să nu depășească limita de vârstă de 5 ani, puteți accesa o gamă variată de opțiuni de finanțare. Astfel, puteți obține un leasing auto sau un credit auto, în funcție de preferințele și nevoile dumneavoastră.

În ceea ce privește finanțarea, este necesar un avans de minim 15% pentru a putea accesa aceste opțiuni. Perioada de finanțare poate fi cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vârsta mașinii. De exemplu, o mașină de 5 ani poate fi finanțată pe o perioadă de 5 ani, în timp ce o mașină de 8 ani poate fi finanțată pe o perioadă de 2 ani.

Mercedes-Benz 200 este o alegere excelentă pentru cei care caută o mașină de calitate, într-un stil elegant și cu dotări moderne. Indiferent dacă preferați un autoturism afarrist sau un utilitar pentru afaceri, puteți găsi o mulțime de opțiuni în acest segment.

Dacă sunteți interesat de o astfel de mașină în leasing sau finanțare, vă recomandăm să căutați diverse opțiuni și să consultați un specialist în domeniul auto pentru a vă ajuta în procesul de achiziție.