Avans
Rata lunara cu TVA

Mercedes-Benz Clasa C 2002022 2.0 Diesel 163 cp 24.168 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
200
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
24.168 km
Putere motor
163 cp
Cilindree
1.993 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Break
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €37.609

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz 200 este un model de lux, de la unul dintre cele mai renumite branduri auto din lume. Acest model, lansat în anul 2022, vine cu dotări moderne și tehnologii avansate, oferind o experiență de conducere unică și confort maxim.

Dacă sunteți interesat să achiziționați un astfel de autoturism, există mai multe opțiuni de finanțare disponibile, printre care se numără și leasing-ul auto. Leasing-ul auto este o metodă populară de achiziție a mașinilor, oferindu-vă posibilitatea de a folosi autoturismul pe o perioadă determinată de timp, plătind o rată lunară convenabilă.

Prin leasingul auto, aveți posibilitatea de a beneficia de o mașină nouă, fără să fie nevoie să investiți o sumă mare de bani în avans. De asemenea, leasing-ul auto vă permite să schimbați mașina în fiecare câțiva ani, având mereu acces la modele și tehnologii noi.

Pentru a putea beneficia de un leasing auto, este necesar să aveți un venit stabil și să îndepliniți anumite criterii de eligibilitate impuse de instituțiile financiare. De obicei, vă este necesar să achitați un avans de minim 15% din valoarea autoturismului și să încheiați un contract pe o perioadă cuprinsă între 1 și 5 ani.

În cazul modelului Mercedes-Benz 200, trebuie să ținem cont de faptul că acesta trebuie să fie produs în ultimii 5 ani pentru a putea fi finanțat pe o perioadă de 5 ani. În cazul în care mașina are între 6 și 7 ani, perioada de finanțare se reduce la maxim 4 ani. Dacă mașina are între 8 și 9 ani, aceasta poate fi finanțată pe o perioadă de 2 ani, iar dacă este mai veche de 9 ani, finanțarea este posibilă doar pe o perioadă de 1 an.

Beneficiile leasingului auto nu se opresc aici. O altă opțiune pe care o puteți lua în considerare este și finanțarea auto cu ajutorul unui credit. Creditul auto poate fi o soluție potrivită în cazul în care doriți să deveniți proprietarul mașinii de la început și să o achiziționați cu o rată lunară convenabilă.

Atunci când luați în considerare un credit auto, este important să verificați condițiile oferite de instituția financiară. Suma maximă pe care o puteți obține prin intermediul unui credit auto poate varia în funcție de venitul dumneavoastră și de valoarea mașinii. De asemenea, este important să comparați ratele de dobândă și să evaluați costurile totale ale creditului, pentru a putea lua cea mai bună decizie financiară.

În concluzie, atât leasingul auto cât și finanțarea auto prin intermediul unui credit sunt metode viabile de a achiziționa un autoturism Mercedes-Benz 200. Indiferent de alegerea pe care o faceți, este important să țineți cont de avansul minim de 15% și perioada maximă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani. Astfel, veți putea beneficia de confort și luxul oferit de acest model de marcă, fără a vă supune unor presiuni financiare prea mari.