Avans
Rata lunara cu TVA

Mercedes-Benz Clasa C 2202017 2.0 184 cp 45.490 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
220
Anul fabricatiei
2017
Rulaj
45.490 km
Putere motor
184 cp
Cilindree
1.998 cmc
Caroserie
Sport
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €25.619

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz este un nume de referință în industria auto, și modelul 220 nu face excepție. Fiind lansat în anul 2017, acest automobil impresionează prin eleganța și performanța sa remarcabilă. Dacă doriți să achiziționați acest model, dar nu vă permiteți să-l cumpărați în mod direct, o soluție viabilă ar putea fi leasingul auto sau finanțarea în leasing.

Optând pentru masini în leasing, veți avea șansa de a vă bucura de toate avantajele și dotările oferite de acest model emblematic, fără a fi nevoie să achitați integral prețul de achiziție. Leasingul automobile presupune obținerea dreptului de folosință asupra unui vehicul, pentru o perioadă determinată, în schimbul plății unei rate lunare. Aceasta poate fi o modalitate economică și convenabilă de a avea acces la o mașină Mercedes-Benz 220, fără a vă implica în achiziția propriu-zisă.

O altă variantă de finanțare poate fi creditul auto, care vă permite să achiziționați mașina dorită în mod direct, cu ajutorul unui împrumut bancar. În acest caz, veți putea putea negocia termene mai lungi de rambursare, în funcție de nevoile și posibilitățile dumneavoastră financiare. Cu ajutorul unui credit extern, puteți beneficia de condiții avantajoase și de rate adaptate posibilităților dumneavoastră.

Indiferent de opțiunea aleasă, atunci când achiziționați o mașină în leasing, un aspect important de luat în considerare îl reprezintă avansul. În general, se impune un avans de minim 15% din valoarea totală a mașinii. De asemenea, trebuie să aveți în vedere că perioada maximă de finanțare în leasing este cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vârsta mașinii. Astfel, dacă aceasta nu depășește 5 ani, puteți opta pentru o finanțare pe o perioadă de până la 5 ani.

În cazul mașinilor second hand, există anumite reguli în ceea ce privește perioada de finanțare. Dacă mașina are mai puțin de 6 ani, puteți beneficia de o perioadă de finanțare de 4 ani. Pentru mașinile cu vechime de peste 6 ani și sub 7 ani, puteți opta pentru o finanțare pe o perioadă de maxim 3 ani. Dacă mașina are între 7 și 8 ani, puteți obține finanțare pe o perioadă de 2 ani. Însă, dacă mașina este mai veche de 9 ani, veți putea beneficia doar de o finanțare pe o perioadă de 1 an.

Indiferent de opțiunea de finanțare aleasă, va trebui să vă asigurați că mașina Mercedes-Benz 220 se încadrează în criteriile de vârstă pentru a putea fi finanțată. Deci, este important să verificați cu atenție vechimea mașinii înainte de a lua o decizie finală.

Așadar, fie că optați pentru leasing auto, finanțare în leasing sau credit auto, veți putea avea acces la acest model deosebit de Mercedes-Benz, într-o manieră accesibilă și convenabilă. Având în vedere renumele și calitățile sale, Mercedes-Benz 220 este o alegere excelentă pentru cei care doresc să se afirme prin stil și lux, indiferent de opțiunea de finanțare aleasă.