Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz Clasa C 220 2017 2.2 Diesel 170 cp 147.435 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
220
Anul fabricatiei
2017
Rulaj
147.435 km
Putere motor
170 cp
Cilindree
2.143 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Break
Culoare
Gri metalizat

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €21.329

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz este o marcă renumită în industria auto, cunoscută pentru producerea de mașini de înaltă calitate și performanță. Unul dintre modelele sale populare este Mercedes-Benz 220, un automobil elegant și sofisticat. Anul de fabricație al acestui model specificat este 2017, ceea ce înseamnă că se încadrează perfect în criteriile de finanțare impuse.

Dacă doriți să achiziționați un Mercedes-Benz 220, există două opțiuni de finanțare disponibile: leasing auto și credit auto. Prin leasing auto, puteți închiria mașina pe o perioadă determinată, plătind rate lunar, iar la finalul contractului aveți opțiunea de a cumpăra mașina la un preț stabilit în prealabil. Cu ajutorul creditului auto, puteți deveni proprietarul mașinii încă de la începutul contractului, plătind rate fixe pe o perioadă determinată.

Atunci când vine vorba de leasing auto, puteți beneficia de diverse avantaje. Mașinile în leasing sunt de obicei noi sau recente și pot fi disponibile la un preț accesibil. În plus, această formă de finanțare vă permite să evitați deprecierea rapidă a mașinii, deoarece, spre deosebire de achiziționarea unei mașini noi, nu veți deveni proprietarul de drept al acesteia. De asemenea, principalul beneficiu al leasingului auto este că puteți opta pentru upgrade-ul la un model nou după încheierea contractului.

Pentru a beneficia de aceste opțiuni de finanțare, există câteva criterii pe care mașina trebuie să le îndeplinească. În primul rând, Mercedes-Benz 220 trebuie să aibă maxim 5 ani vechime pentru a putea fi finanțat pe o perioadă maximă de 5 ani. În cazul în care mașina este mai veche de 6 ani, perioada de finanțare va fi de 4 ani. Dacă vechimea mașinii depășește 7 ani, perioada de finanțare se reduce la maxim 3 ani. Pentru mașinile cu o vechime de peste 8 ani, perioada de finanțare se limitează la 2 ani. În cele din urmă, dacă mașina este mai veche de 9 ani, aceasta mai poate fi finanțată doar pentru un singur an.

Este important de menționat că în cazul finanțării auto, se cere un avans de minim 15% din valoarea mașinii pentru a putea accesa creditele. Această prevedere are ca scop asigurarea că veți putea achita ratele în mod regulat și că veți avea un interes real în achiziționarea mașinii.

În concluzie, dacă sunteți în căutarea unei mașini de calitate superioară, Mercedes-Benz 220 este o opțiune excelentă. Puteți opta pentru leasing auto sau credit auto, în funcție de preferințele și necesitățile dvs. De asemenea, țineți cont de criteriile de finanțare menționate anterior și de avansul de minim 15% pentru a putea beneficia de aceste opțiuni de achiziționare a mașinii.