Avans
Rata lunara cu TVA

Mercedes-Benz Clasa C 2202019 2.0 Diesel 194 cp 123.016 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
220
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
123.016 km
Putere motor
194 cp
Cilindree
1.950 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Break
Culoare
Alb metalizat

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €25.619

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz este una dintre cele mai cunoscute și prestigioase mărci de mașini de lux din lume. În ultimii ani, leasingul auto a devenit o opțiune populară pentru mulți oameni care doresc să își achiziționeze vehicule noi sau second-hand într-un mod mai accesibil. Este o modalitate flexibilă de a avea o mașină de calitate, fără a fi nevoie să plătești integral suma de achiziție.

Într-o lume în continuă mișcare, o mașină devine o necesitate pentru a ne deplasa eficient și rapid de la un loc la altul. Atunci când vine vorba de leasingul auto, Mercedes-Benz 220 este una dintre cele mai bune opțiuni disponibile pe piață. Cu un design elegant și rafinat, această mașină oferă performanțe de top și un confort sporit în timpul călătoriilor.

Prin leasing auto, orice persoană interesată poate să conducă un Mercedes-Benz 220, indiferent dacă optează pentru un model nou sau second-hand. Leasingul de mașini este un serviciu oferit de instituțiile financiare, prin care acestea achiziționează mașina solicitată de către client și o închiriază pentru o anumită perioadă de timp. Astfel, persoana care încheie un contract de leasing beneficiază de confortul și utilitatea mașinii dorite, fără a fi nevoie să facă un avans prea mare înainte de începerea utilizării acesteia.

Beneficiile leasingului auto sunt numeroase. În primul rând, este important de menționat că în cazul leasingului auto nu trebuie să plătești întreaga sumă de bani înainte de a te bucura de mașină. Este nevoie doar de un avans minim, care poate fi de 15% din valoarea mașinii. De asemenea, perioada de finanțare poate varia între 1 și 5 ani, oferind astfel flexibilitate persoanelor interesate.

Un alt aspect important în leasingul de mașini este faptul că, în general, mașina nu trebuie să fie mai veche de 5 ani, pentru a putea fi finanțată pe o perioadă de 5 ani. Cu toate acestea, există și opțiuni de finanțare disponibile pentru mașinile mai vechi, însă perioada de finanțare va fi mai mică. Astfel, dacă mașina are între 6 și 7 ani, perioada de finanțare poate fi de maximum 4 ani. De la 8 ani în sus, perioada de finanțare poate scădea la maximum 3 ani. Pentru mașinile vechi de peste 9 ani, perioada de finanțare se reduce la 1 an.

Leasingul auto Mercedes-Benz 220 este potrivit pentru persoanele care doresc să aibă un vehicul de lux și să se bucure de confort și performanță superioare în timpul călătoriilor. Indiferent dacă optezi pentru un model nou sau second-hand, leasingul auto este o opțiune financiară accesibilă și avantajoasă. Prin intermediul acestui serviciu, poți utiliza mașina dorită timp de câțiva ani, fără a plăti integral suma de achiziție înainte de a o utiliza.

Așadar, încheiarea unui contract de leasing auto pentru Mercedes-Benz 220 este o soluție excelentă pentru toți cei interesați să se bucure de o mașină de calitate și de confortul oferit de aceasta. Cu finanțare auto și masini disponibile atât în leasing, cât și în credit extern, opțiunile sunt diverse și pot fi adaptate nevoilor și preferințelor fiecărui client. Fie că optezi pentru o mașină nouă sau second-hand, leasingul auto rămâne o modalitate accesibilă și flexibilă de a deveni proprietarul unui Mercedes-Benz 220.